Keskustelut Luonto Uusiutuva tuotanto

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 32)
 • Uusiutuva tuotanto

  Tuli vuokratarjous pyyntö nimmaria vailla. Sattuu kun nytki olemaan lähes puutonta Lapin erämaa tyyppistä kivi kari nevaa yli kuusi hehtaaria,niin 40 000  donaa vuodessa vähintäänkin +bonukset tuulivoimaloista, samalla tietenkin tulee hyvä ja kantava tiestö alueelle, kuten sähkö maakaapeloinin.

  Siis vihdoinkin tuo läpeensä paska ja mitään tuottamaton iki Riista suo vemputtelemaan kolmin siivin yötä päivää rahaa omistajilleen ⛽⚡😁

 • Nostokoukku

  Luin jonkun laskelman, joka antoi kokolailla Visan kertomat luvut, 6-8 ha / mylly.

  Per SS kotti

  Maanantai aamuna armoton raha pula tulla saa koskaan. Eläke päivieni tukien tulojen allekirjoitus tähän 45 V vuokra tuulivoimalaitos sopimukseen sitten vain kynäisten anna mitää Ilmarinen

  Bye bye hakkuut, hakkuut good bye, muut ne vain risukoineen  ilman jää

  🛠️🐣

   

  Normandy

  Löytyykö keneltäkään indikaatiota aurinkovoimaloista? Millaisia vuokria tarjotaan?

  Koivunkaataja2

  Tonni hehtaarilta.

  Tomperi

  Ehottomasti kannattaa laittaa nimet alle, kivoja musiteloja tuleville sukupolville, samalla tavoin kuin koskiosuuksien kaupat taikkapa vuotoksen asukkaitten kaupat

  Per SS kotti

  Turva etäisyys hirvikivääriltä?

  Nostokoukku

  Ei tainnut tulla vedystä liikennepolttoainetta. Amerikkalaisen tutkimuksen mukaan lisää ilmakehän metaania. Vedyn elinkaari 2 vuotta mutta metaanin lisäys ilmakehässä säilyy jopa 30 vuotta.

  Puuki

  Miten kestävää on sitten tuulimyllyjen rakentaminen?  Betonia, terästä ja kierrätyskelvotonta ongelmajätemateriaalia tuhottomasti. Metsäkadon lisäämisen ohella.

  Soiden aktiivisesta ennallistamisestakin tulee metaanipäästöjä muiden haittojen (ravinne-/kiintoainepäästöt)lisäksi.

  Nostokoukku

  Eihän se olekkaan kestävää. Mutta näissä päästöissä onkin vaikeusastekerroin kuten uimahypyissä. Jonkun muodikkaan menetelmän päästöillä on pienempi kerroin kuin perinteisen menetelmän tuotetun energian vaikka päästöt ovat samaa kokoluokkaa. EU , ja etenkin Suomen MEPIT, ovat huolissaan Suomen puulämmityksestä. Moniko heistä on päivitellyt  Saksan lisääntyvää ruskohiilen polttoa. Saksassa ruskohiiltä nostavat kaivokset ovat pahimmillaan kymmenien neliökilometrin kokoisia avolouhoksia. Väistyä ovat saaneet metsät, kylät ja maantiet.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Millä mekanismilla vetytalous lisäsi metaania? Vihreän siirtymän väitetään vähentävän kaivosten tarvetta kun fossiilisia lähteitä kaivetaan vähemmän. Sen kun näkisi.

Esillä 10 vastausta, 11 - 20 (kaikkiaan 32)