Keskustelut Metsänomistus Uutta yhteistyötä metsäalalla

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Uutta yhteistyötä metsäalalla

  Merkitty: 

  Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK lähtee osakkaaksi puutuotealan yritykseen WoodPrimeen. Muita rahoittajia ovat MTK:n mukaan puualan työntekijöitä edustava Puuliitto sekä Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra.
  WoodPrimen on määrä aloittaa liiketoimintansa Kouvolassa. Yhtiön tarkoitus on valmistaa puutuotteista rakennusosia. Yhtiö hakee kumppaneita rakennusalan yrityksistä Suomessa ja Venäjän lähialueilla.
  MTK perustelee osallistumistaan puun käytön monipuolistamisella ja puurakentamisen edistämisellä jäsenkuntansa edustamien elinkeinojen puolesta.
  – Odotamme näistä hankkeista luonnollisesti myös hyvää taloudellista tulosta, kertoo MTK:n talousjohtaja Heikki Laurinen tiedotteessa.
  Puuliitto kuuluu palkansaajakeskusjärjestö SAK:hon.
  STT

 • Aukusti

  Ei kannata lähteä Venäjälle yhteisyrityksiin!

  Käy pian kuten eräälle liimapalkkiyritykselle. Kun ”veli venäläiset” saivat suomalaisilta tiedot valmistusmentelmistä ja oppivat tuotannon niksit niin ilmoittivat, että saate lähteä pois, me osaamme nyt nämä itsekin valmistaa. Nyt venäläinen yhtiö on laajentanut laitoksensa ja kilpailee ”opettajansa” kanssa Euroopan markkinoilla.

  Per Ä Reikäs

  EDIT

  Tomperi

  ”UUTTA YHTEISTYÖTÄ METSÄALALLA”

  Lähetetty: 30.4.2012, 14:45

Esillä 3 vastausta, 1 - 3 (kaikkiaan 3)