Keskustelut Metsänhoito Valtio vaatii Metsähallitukselta kovempaa tulosta (YLE)

 • Tämä aihe sisältää 40 vastausta, 22 ääntä, ja päivitettiin viimeksi 5 vuotta, sitten Avatarkkiila toimesta.
Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 40)
 • Rane2

  Tuossa Ylen jutussa oleva Saarikoski on töissä ja Pukkala omistaa tämän Arvometsä- nimisen jatkuvan kasvatuksen firman.Tämä Saarikoski kirjoitteli täälläkin näistä  Metsähallituksen 100 hehtaarin aukoista joita piti sitten hieman etsiä.Ilmeisesti Pukkala on haistavinaan hyvän bisneksen jos Metsähallitukselta kielletään avohakkuut.

  jees h-valta

  Eiköhän Metsähallitus osaa metsänsä hoitaa ja kaataa, älkää siitä vaivaa nähkö. Pitäkää vain ne omat mettänne edes jossain kunnossa.

  A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kiitos Taviokuurnalle hyvistä linkeistä! Keskiviikon A-studiossa näkyy keskustelu jatkuvan (ministeri Tiilikainen ja ilmastopaneelin pj Ollikainen).

  Perassic Park Perassic Park

  Metsähallitus tekee mitä omistaja määrää.

  Valtio ottaa rahan mistä vain sitä irtoaa kassavajeensa pakkaamiseen . Lyhytnäköistä eli ei .

   

  jees h-valta

  Kukas Perassicin mettässä määrää?

  arto arto

  Meilläkin muutama tuhat ha hallituksen metsiä. Kaikki mistä vaan kannatti hakata metsä lähti, harvennukset meni todella harvaksi. Viron pojat koitti istuttaa, Yhdet taimet kuivi tienvarteen, Toinen satsi meni metsään jotenkin myös maahan. ainakin teitten varsille.

  jees h-valta

  Harvennukset meni todella harvaksi, aika yleinen laulu jossa harvemmin mitään asiantynkää. Kyllä mototyölläkin on sääntönsä ja koneella tiedetään kyllä koska mihinkin harvuuteen puidaan. Kaikki harvennukset lähes aina näyttää ensin harvalta, kohtaa niitä kuitenkin jo kakkosharvennetaan. Viron pojat tekevät työnsä kyllä. olen niidenkin jälkiä taimetuksissa nähnyt. Ihan riittävää tasoa löytyy.

  sitolkka

  Suosittelen vierailua pohjoiseen mh:n harvennuksille ja kommentoimaan sitten. Välillä saa miettiä onko jätetyt puut vain siemenpuita vai mistä on kyse.

  Metsuri motokuski

  Eikös se MH kehuskele serteillään ja valvonnalla joten eihän niissä pitäisi sanomista olla. Itselle kyllä jäi sellainen kuva että jos joku ostaisi MH:lla maapohjan kuntankin niin varmaan myisivät.

  kkiila

  Minä vaadin valtiolta tarpeettoman rahankäytön lopettamista. Sopimukset, hankinnat, turhat työpaikat yms. Sitä muuten riittää, mijardeja joka vuosi.

Esillä 10 vastausta, 31 - 40 (kaikkiaan 40)