Keskustelut Metsänhoito Vielä on kesää jäljellä

Esillä 4 vastausta, 11 - 14 (kaikkiaan 14)
 • Vielä on kesää jäljellä

  Merkitty: 

  Toivottelen kaikille mukavaa kesän jatkoa rankoista sateista huolimatta.

  Melkoiset helteet takana.Kuivuus tuntui kaikkialla.Nyt jopa myrskyt ja sateet.Eli ksää parhaimmillaan.Vihreää ja eläimiä pihapiirissä.Pikkupupua voikukkalehti apajalla.

  Uutisointia Petäjistö kotimaassaan pohtii miten metsät ja pusikot peittävät vesistömaisemia.Et kaipaa vesureita jne.. käyttöön.Mielestäni meillä on jätettävä suojakaistaa vesitöjen varsille hakkuiden yhteydessä.Ettei se aina ole meistä kiinni pusikoituminen.Näin kaikki ei ole miltä se ulkopuolisesta näyttää.Silmätikkuna on myös metsien päästöt ja hiilinielut.

 • Arnold Layne

  Kauneus on katsojan silmissä. Itse en voi käsittää pusikoituneita rantavyöhykkeitä ja niitten harventamisten tai hakkuiden demonisointeja. Hakkautan surutta rantaviivaan asti, raivaan rantaan asti ja nautin työn jäljistä kun pystyy rantaa pitkin kävelemään.

  Puuki

  Elinympäristöt jotka täyttää luonnonsuojelulain – , metsälain tai sertifioinnista johtuvat kriteerit ;   käsittelyssä pitää säilyttää niiden ominaispiirteet. Muiden arvokkaiden kohteiden  ominaisuuksien säilyttämistä suositellaan.  Eli esim. pienten lampareiden reunat, luonnontilaiset tai sen kaltaiset purot on lailla suojeltuja. Isommat vesistöjen rantapusikot on sitten suositusten piirissä, ellei sertifiointikriteerit jostain syystä muuta vaadi (?) .

  Kivelänhanttu

  Ennen kalastettiin matoongella rannalta oli yleensä jonkinlainen polku rannalla. Nyt onki tuhoutuu jo ennenkuin pääsee rantaan.

  Salonpoika

  Oikein puhut, Kivelänhattu. Vesuri on vakiovaruste nykyisin onkireissulla. Rantaonginta on harrastuksista parhaita ja sieltä pyydetyistä ahvenista tehdyt pannulla paistetut ahvenfileet parasta herkkua. Jää kurmeeravintolat kirkkaasti kakkoseksi.

Esillä 4 vastausta, 11 - 14 (kaikkiaan 14)