Keskustelut Puukauppa Vierailu äänekoskelle

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 31)
 • Vierailu äänekoskelle

  Hei kaikille

  MG kutsui sopimusasiakkaat tutustumaan helmikuussa Äänekosken tehtaaseen. Onkohan tää kutsu hankinta-alueittain, (mulla Kemi), vai laajempikin tapaaminen? Tässä heitän kintasta lähdenkö. Jos kutsu on laajempi ni lähden. Olisi kiva tavata foorumilaisia samalla reissulla.

 • Anton Chigurh Anton Chigurh

  Minut kutsuttiin jo marraskuussa (18.11.2017 olisi pitänyt mennä). En mennyt.

  Tuossa kutsussa lukee: …Nyt sinulla on mahdollisuus päästä vierailemaan tehtaalla ensimmäisten joukossa…

  jees h-valta

  Kyllähän kutsu on tullut ja tuntuu että on maanlaajuinen samalla. Olisivat ny vaan kesäaikaan sen järjestäny. Kauhia kiire oli. Mutta saattaahan sieltä vielä kesälläkin uusi kutsu tulla. En nyt pääse helmikuussa mutta kesällä olisi varmasti kiva järkätä siitä pienimuotoinen lomareissu.

  Nimetön

  Ei ole ainakaan vielä MG kutsua tullut.

  pihkatappi pihkatappi

  Siellä on tullut aikoinaan touhuttua paperitehtaan ja kartonkitehtaan tiloissa, se märkäpää on näkemättä, joka nyt on kasattu uudestaan. En ole henkilökohtaisesti saanut kutsua, vissiin ovat järjestelleet tietojärjestelmiään niin ettei jokaista perheen jäsentä kutsuta erikseen, noita MG:n lehtiä kyllä tulee vieläkin kolme ja kalentereita myös. Ehkä ne kutsuu sinne uudelle tehtaalle enempi semmoisia sääkerismiehiä ja hienoja rouvia? Vaimo kuitenkin ehdotteli josko lähdettäisiin katsomaan sellujättiä sisältäpäin, kun on itekin siinä projektissa mukana, ei ole hiijen vissi että lähtisin, näkyypähän, mieluumin rehvattaisiin vaikka Naarman kairassa.

  Rane2

  Kutsu tuli kyllä tänne Kainuuseenkin.Ranella taitaa jäädä käymättä vaikka varmasti huljakka laitos.

  wanhajätkä

  No pihkatappi….eikös tuo oo jo sovittu ajat sitte ku tuut tänneppäin…kämpän tarjoon ku onhan meillä nii salaset jutut. Olikko se sie se annamatin vävy vai onko se sinun väärtis? Annappa tietoo ku oot täällä

   

  pikkutukki

  Kutsu tuli sähköisesti eilen ja matkaan lähden …

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Se on tämän järjestön tapa että isännät ja emännät käytetään tehtaalla. Kaskisissa kävi ensimmäisten kahden vuoden aikana satoja linja-autolastillisia vierailijoita. Tämän jälkeen toimintaa hiukan supistettiin, mutta kymmeniä linja-autolasteja kävi silti vuodessa.

  Äänekoskenkin, nyt jo vanhalla, tehtaalla oli sama rumpa.

  Turha mitään tapaamista tuohon hommaan on yrittää perustaa, ei sinne kahta linja-autolastia enempää oteta kerralla vastaan.

  On sitten kokonaan eri asia jos joku meidän porukasta varaisi sinne vierailuajan ja sillä tavalla sovittaisimme tuon käynnin tapaamiseemme. Se edellyttäisi siltä seudulta jonkun puuhamiehen joka järjesteli muutakin ohjelmaa ja majoituksen.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  Anton Chigurh Anton Chigurh

  Saattaa olla että ensimmäisenä kutsuttiin kunkin hankintapiirin suurimmat puunmyyjät.

  jees h-valta

  Heh, Antonin omakehu alkaa kammeta pintaan aivan väkisin. Uskon että alkuvaiheessa kutsuttuja ovat kyllä tosiaan aktiiviset puunmyyjät mutta tuskin aivan kuutiomääriä sentään aletaan laskea.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 31)