Keskustelut Metsänomistus Webinaari metsäsijoittamisesta ja rahoista

Esillä 6 vastausta, 1 - 6 (kaikkiaan 6)
 • A.Jalkanen A.Jalkanen

  Kyllä aukeaa. Kannattaa tosin kuunnella hieman kriittisellä korvalla, kun sijoitustuotteiden myyjät kertovat sijoituksista.

  Panu Panu

  Aika perustasolla mennään, suunnattu henkilöille joilla ei ole mitään tietoa metsäsijoittamisesta.

  Scientist Scientist

  Näitä videossa kehuttuja yhteismetsäosuuksia en kyllä juurikaan löytänyt netistä. Vain muutama Kuusamosta.

  aegolius

  Scientist, kyllä niitä on myynnissä vähän väliä. Kannattaa laittaa sähköpostivahdit päälle metsätilojen myyntipalveluihin, jos aihe kiinnostaa. En tosin tiedä miksi ne niin kehuttuja olisivat.

  harrastelija harrastelija

  Metsäsijoittamisen rinnalle on tullut hankittua muutamia asunto-osakkeita. Nyt voi sitten vertailla ainakin näitä vaihtoehtoja. Lähi-Tapiolassa oli sijoituksia ja tuottokin oli ihan hyvä niin kauan, kun korona iski ja piti vähän kiireellä nostaa pois, että sai pääoman kunnialla pelastetetuksi!

  Virhe tuli sitten siinä, ettei alkukesästä ostanut sijoituksia takaisin, koska osakkeet lähtivät heti nousuun! Asuntojen kanssa on mennyt aika hyvin, vuokralaiset ovat hyviä ja tuotto tasainen.

  Metsässä ottaa päähän heikko puun hinta. Vielä käsityövälineiden aikaan metsän omistaja sai ihan suhteessa kunnon potin, mutta nyt korjuuhintakin on kaksinkertainen metsänomistan hintaan verrattuna harvennuksilla. Tukista saa sitten vasta varsinaista tuloa.

  tamperelainen tamperelainen

  Eihän tuossa maaliskuun koronodropissa mitään myydä kannattanut vaan ostaa lisää.Ongelmana oli pörssimeklareiden jumiin menneet verkkoyhteydet.Nordeankin pörssiosia oli toista vuorokautta tukossa parhaaaseen aikaan ,selvittelin jo Nordnetin välitystä,joka pelasi vähän paremmin.Metsän hinnassa korona ei ole näkynyt mitenkään.Tällä hetekellä pörssitkin elää ihan omaa elämäänsä,vaikka muu maailma kiemurtelee koronan kourissa.Odottelin alkusyksyyn uutta pörssiromahdusta,mutta sitä ei tullut,ilmeisesti tähtitieteellist summat elvytysrahaa pitää kuplaa voimissaan

Esillä 6 vastausta, 1 - 6 (kaikkiaan 6)