Keskustelut Tekniikka Ympäristöahdistus

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Ympäristöahdistus

  Merkitty: 

  Nyt me ollaan syypäitä vaatejätteeseen. Paikkasin äsken parit haalarit, polvesta, mistä ne aina ensiksi hajoaa. Maalarinteipillä paikka sisälle ja saumaa menenemään.. Maapallo pelastuu.

  Mutta:

  Oli se sitte hankalaa! Aina se on yhtä hankalaa!

  Ompelukone on ihan liian ahdas. Mitoitus on varmaan ajalta, kun ompelijatar kulki polkupyörällä, kone tarakalla. Ei ihme jos alkaa korjaaminen olla katoavaa kansanperinnettä.

  En kyllä hyväksy sitä ainaista ihmisten syyllistämistä. Vika on kyllä enempi siinä, kun isommat puolet tavarasta on jätettä jo tehtaan hihnalta tullessaan. Eikä siihen vaivaan auta materiaalin kierrätys.

 • Metsäkupsa Metsäkupsa

  Itse olen vähillä vaateostoksilla selvinnyt ja niistäkin puolet kirpputorilta hankittua.Metsurinvaatteet olleet vuosien saatossa suurin kuluerä vaatetuksen puolella.

  Raivaaja

  Kuitenkin kulutuksen kautta ne työpaikat syntyvät. Lyödään liinat kiinni eikä osteta mitään niin maapallon talous heittää härän pyllyä. Työttöminä ollaan kaikki. Vaihtoehtona nykyiselle taitaisi sitten olla et jokaiselle pieni torppa jossa hevonen ja pari lehmää. 🙂

  Ilmastonmuutos mikään ongelma ole. Ihmisen aihettama muutaman sadan vuoden kupru ilmastoon tulee sekin korjaantumaan kehittyvän teknologian kautta. Väestön kasvussa on katastrofin ainekset. Ei kauaa ole kun afrikassa väkeä oli pari sataa miljoonaa ja nyt ennustavat et kohta 4 miljardia.

  .

  Raivaaja
  Metsänmies

  Parsi Pihkakintas ne haalarisi polvet käsin. On ekoliogista. Niin äitimuorikin paikkaili aikoinaan meidän risaisia housunpolvia. Kyllä ihminen lopulta tuhoutuu  maapallon väkiluvun kasvuun joka lisää kulutusta ja teollisuutta. Jos ei joku höpelö ennen sitä ehdi painaista ydiasenappia.

  Pihkakintas

  Ei minuakaan ilmasto ahdista. Harmittaa tahallinen ahdistuksen kylväminen. Se jos joku on rikos ihmisyyttä vastaan. Otollista maaperää ympäristöahdistukselle ovat mm nuoret ja miksei vanhemmatkin äidit; hiilipäästöistä syyt niskoille, kun menee autolla kauppaan tai kuskaa lapset harrastuksiin, ostaa niille vaatteita, ja mikä pahinta sytyttää keittiön kattolampun.

  Citysinkuilla ei näitä päästöjä synny, kun pyöräilee keskustaan. Siitä voi hyvällä omallatunnolla lentää joskus lomalla vaikka Peruun, kun yleensä lentää vain työnsä takia.

  Ja siitä kelvottomasta tavarasta on varmasti kaikilla omakohtaistakin kokemusta.

   

   

   

Esillä 5 vastausta, 1 - 5 (kaikkiaan 5)