Käyttäjän Ammatti Raivooja kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 2,294)
 • Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Luonnonmonimuotoisuutta tulisi lisätä lisäämällä suojeltuja metsiä. Metsissä on huutava pula myöhäisessä sukkessiovaiheessa olevista lehtimetsistä. Käpytikat korvautuu päikkäreillä, tiaisilla ei ole pesäkoloja, liito-oravilla pesiä, lahopuuta ja niin edelleen. Se, että sit suojeltas enemmän tikkametsiä niin jäljelle jäävissä metsissä pitäisi tehostaa metsänkasvatusta. Monimuotoisuuden tavoittelussa pitäisi jäljitellä luontoa, jossa metsä uudistuu palamalla tai myrskyn kaatamalla. Se ei lisää monimuotoisuutta, että meillä on lopulta huonokuntosista aliskuusista kasvatettu lahokuusikko. Tutkimusta on tehty minkälaisissa metsissä ihmiset haluavat olla niin he haluavat aliskasvattomia metsiä, jossa on helppo liikkua. En ymmärrä Jyväskylän yliopiston lopputulosta. Tarvitaan suojelua ja tehokasvatusta eikä puolivillaista jatkuvaa kasvatusta mistä ei oikee kukaan kostu.

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Jos käyttää isoa korkoa niin eikö silloin merkitys korostu mitä pienemmäksi saa alkupään kuluja niin ole tärkeää koska ne kertaantuvat nopeasti. Eli koska ennen ei saanu varhaisperkaukseen tukea mutta nyt saa jolloin alkupään kuluja syntyy vähemmän niin eikös kemeratuen määrä ja merkitys olekin jo yli nelinkertaistunu kun voit laittaa sen säästetyn rahan isolle korolle tuottamaan? Eikö metsänhoitokuluissa olekin tapahtunut valtava alentuminen?

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Ihan niinkuin tällästä ei olisi Suomessa huomattu, että ahaa 1200 kuusta ni ei kannatakaan harventaa. Niinku kuka uskoo oikeasti tälläne asia olisi jäänyt vuosisadassa huomaamatta, minä en ainakaan.

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Vastaa puuki 400e kuluja ja 230e tukea, paljon menee pääomaveroa valtiolle?

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Nii, kohta meillä kaikilla on Afrikkalaiset lenkkikengät. Kehitystä tietysti lähtötilanteeseen, mutta kaukana vielä siitä, että voisivat painaa rahaa niinkuin täällä voidaan.

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Jos Kiina antaisi rahaa päättäjille ja rakentaisi Suomeen teitä ja satamia mistä se voisi kuljettaa ja lastata raaka-aineita laivoihin niin täällä ei kukaan kutsuisi sitä kehitykseksi.

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  ”1200 kpl/ha on kuusen taimilla lakiraja.” Tästä asiasta löytyy runkolukäyrä mikä on alin hyväksytty runkoluku hehtaarilla. Etelä-Suomessa 1200 jäävää kuusta on tuen myöntämisen puolesta vasta 6-8metrin pituudessa. Esim. Varhaisperkaustukea 1200 kuusta hehtaarilla ei saa.

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Puuki ei aiemmin vastannu minulle, että paljon menee pääomaveroa kun taimikonhoito maksaa vaikka 400e ja kemeratuki 230e. Kerro puuki paljon tilität tästä valtiolle pääomaveroa?

  Näytä pukki minulle missä maksaa 500e varhaisperkaus? Varhaisperkauksen hinnat kyllä löytyvät helposti netistä jour voitko näyttää tai lopettaa huuhaan?

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Niin kerro missä Eurooppa on jäämässä jälkeen tai Afrikka on ohittamssa? On nimittäin vielä ihan eri asia painaa rahaa Afrikassa kuin Euroopassa. Valuutan uskottavuus perustuu siihen, että sinulla ja vain sinulla on sellaista mitä muut haluavat ja tarvitsevat.

  Ammatti Raivooja Ammatti Raivooja

  Sittenhän sinä visakallonvoit kertoa missä asiassa Afrikassa ollaan edellä niin löydän heti oikean lukusuunnan?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 2,294)