Käyttäjän Arnold Layne kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 128)
 • Arnold Layne

  Minä en ymmärrä miksi pitää toistaa ”harsintahakkuiden” virheitä jatkuvan kasvatuksen nimissä. Korviini 20 vuoden välein tapahtuva yläharvennus on juuri sitä.

  Aikakautensa yläharvennuksia kokeneet motokuskit ovat puhuneet nyt tehtävistä vastaavista harsintahakkuista ”hullun hommina” mutta tehtävä on kun tilaaja niin haluaa. Jotenkin nurinkurista tehdä asiat paperilla olevan teorian kuin käytännön tiedon mukaan. Ja vain sen takia kun viheranarkistit ovat äänekkäitä.

  Arnold Layne

  Drone on ollut ajatuksen asteella. Ajatuksissani olen päätynyt seuraaviin päätelmiin:

  Dronella säästää aikaa. Maastossa kävely on äärimmäisen hidasta kokonaiskuvan saamiseksi. Dronella saa ilmasta otettua kuvaa ja puolen tunnin sessio Dronella antaa kertaluokkia enemmän kuin maastokävely.

  Drone on härveli. Se on semmoinen härveli mitä en tarvitse kuin metsäkäyntien yhteydessä ja vain silloin kun teen tarkastuksia. Käyttö jää siis viikonloppuun per metsäpalsta.

  Tarkastukset säitten armoilla. Joutuisin tehdä tarkastukset tyynellä kelillä mikä ei ole kovin helposti järjestettävissä. Ei ole yks kaks dronea minkä puhuri on vienyt sinne jonnekin.

  En ole dronea ostanut. Ajan säästämiseksi se olisi varmasti oiva apuväline.

  Arnold Layne

  Ehdotan että MG näyttää mallia ja nostaa kuitupuusta maksettavan hinnan 30-40 e / kuutio tasolle. Alkaa sitten löytyä syitä liittyä FSC:lle.

  Arnold Layne

  Ylen jutusta poimittu lainaus.

  Ympäristöjärjestö Greenpeacen mielestä Suomen metsäteollisuuden huoli on turhaa. Käytännössä mikään ei muutu, sanoo Greenpeacen metsä- ja maatalousasiantuntija Sini Eräjää.

  Eräjää muistuttaa, että hakkuumäärät lisääntyvät ja metsien hiilinielut pienenevät.

  On mielenkiintoista tietää, mihin Eräjää perustaa väitteensä hakkuumäärien lisääntymiseen ja hiilinielujen pienenemiseen.

   

  Arnold Layne

  Ehdotan että toimivat metsänomistajien asialla eikä yhdistyksen.

  Arnold Layne

  Sen sitä saa kun kommarit päästetään valtaan. Esimerkiksi vihreät. Korruptiota, omaa agendaa saa ajaa eteenpäin vaikka millä tekaistulla syyllä ja virheissä syy on aina toisten. Tutkimusta ja faktaa ei noteerata kun ei mene omaan siiloon.

  Faktapohjaisessa ajattelussa täytyy jättää tunteet pois. Sekä omat edut.

  Arnold Layne

  Huom. sivistys ja paremmat elinolot vähentävät syntyvien lasten määrää. Tästä on ihan tutkittua juttua. Enemmän koulutetut ja paremmissa elinoloissa eivät tee lapsia samaan tahtiin mitä vähemmän.

  Arnold Layne

  Ei suihkutusta vaan kupilla käteen vettä ja käsikupilla perssilmän huljutus. Miettikääs jos Aasian maissa kaikki käyttäisivät käsisuihkua persuksen pesemiseen kupillisen vettä sijaan, sitä vedenkulutusta.

  Arnold Layne

  Kesällä nautitaan säästä. Raivuut jätän syksylle. Asusteena lämpötilan mukaan kerros puuvillaa ja työasu sen päälle. Oikein lämpimänä päivänä taistelupaita  päällä, joskus t-paita.

  Sadekelillä sadehousut ja sadetakki. En muista merkkiä enkä mallia, paikallisesta metsuritarvikeliikkeestä löytyi ja kyllä on kestävä paketti.

  Arnold Layne

  Harmi että nämä kommarit ovat saaneet brändättyä itsensä vetoamaan mieleltään epävakaisiin, kuten teineihin. Nämä pitävät suurempaa melua sosiaalisessa mediassa ja asiasta muodostuu isompi kuin se oikeastaan onkaan. Sitten kommarilehdistö alkaa myötäillä epävakaita yksilöitä ja propagandakoneisto jauhaa.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 128)