Käyttäjän Arnold Layne kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 118)
 • Arnold Layne

  Toivottavasti saneerauksesta selviää mihin kaikki Otson saamat tuet ja muut rahat ovat valuneet, jos niillä ei kerta ole saatu töitä maksetuksi urakoitsijoille. Kuka söi ja mihin?

  Kertooko tämä miten tehoton on virkamieskoneisto? Rahaa tulee mutta mitään ei saada aikaan.

  Arnold Layne

  Minulle on iso merkitys siinä, onko metsätaloudessa 25 c / km vai todellisten kulujen mukaan esimerkiksi 70 c / km (ensimmäinen vuosi), mistä tippuu toisena vuotena pienemmäksi ja kolmantena vieläkin pienemmäksi. Sen jälkeen vaihtokaupoille ja autosta hyvitetään hyvin uuteen vaihtaessa.

  Arnold Layne

  Meinaatko että mönkijällä tai traktorilla käydään kaupassa?

  Se nyt vaan on tyhmää olla käyttämättä veroetuja. Henkilöautosta jos jaksat kaikki mahdolliset kulut kuitit ja muut laskea ajopäiväkirjan ohella huomaat että uuden auton ylläpito ei tule kalliiksi, jos metsätalouteen liittyvää ajoa on auton arvon alenemaa isompi osa.

  Arnold Layne

  Suurin hyöty FSC:stä tulee, kun pyyhkii papereilla Fysiikan Nobelin saanutta jokaiselta löytyvää ”mustaa aukkoa”. Mustepuoli aukosta poispäin.

  Arnold Layne

  Kertokaa mitä lisäarvoa FSC on tuonut puunmyynnissä? En ole kuullut että kukaan sitä kyselee tai kukaan antaa erillisen FSC-lisän hinnoissa.

  Arnold Layne

  Riistatiheikön esimerkkikuvassa oli taimikkojen tuholainen käyttämässä riistatiheitkön tuomaa suojaa. Jos käännetään asia päälaelleen, niin hirvipolitiikan takia ei pidä jättää yhtään riistatiheikköä jotta taimikkotuhoilta voi edes vähissä määrin välttyä.

  Arnold Layne

  Minua ihmetyttää miksi koronan kanssa vouhotetaan? Mitään ongelmaa ei ole jos siitä ei tehdä ongelmaa. Ja nyt tehdään.

  Arnold Layne

  Onko säästöpuuryhmä? Tämä on säästöpuuryhmän kohtalo lähes poikkeuksetta. Ei mitään järkeä.

  Arnold Layne

  Hauska video. Luonnon olosuhteille ei mahda mitään ja aina on joko pimeä, kylmä kuuma tai muuta.

  Arnold Layne

  Ja tuoton maksivoivien rahastojen takia viherpiipertäjät ovat ajamassa avohakkuiden täyskieltoa valtion maille. Jotta kapitalisti pärjää.

  Meillä on rahaa. Valtio maksaa.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 118)