Käyttäjän jees h-valta kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 20,118)
 • jees h-valta

  Eiköhän nyt ala jo olla ihan paras tai jo hiukan ylikin siemennys haavan kesä ajassa.

  jees h-valta

  Jätkällä muuta olekkaan kuin suuret luulot. Kun haapaan tulee yksikin viilto se alkaa välittömän vesomisen. Aivan sama vaikka koko runko kalvettaisiin pystyyn. Aina sieltä juuristo toimii ja uutta lykkii.

  jees h-valta

  Kerkiää kyllä. Nyt on paras mökkeilyaika ja bisnes joutaa syssympään. Hyttysetkään ei meidän mökin hoidetussa ympäristössä ole riesa joten kiva ottaa lokoisasti pienillä työpuuskilla tietysti höystettynä. Juhannuksenakin kunnostin saunan ja pesuhuoneen lattian maalauksen joten pesimme ulkona. Hienoa kun yli 30 lämpöä. Ei siihen saunaa kaivannutkaan.

  jees h-valta

  Ja ei sitten pidä paikkaansa ollenkaan.

  jees h-valta

  Ihmettelen tuota kaulaamisvimmaa. Kun se haapa ei veso silloin kun sitä ei vioiteta. Ainakaan mitenkään mainittavasti. Eikö silloin hyöty ole kaikkein pitkäikäisin luonnolle että jätetään se kasvussaan ja annetaan siitä todella pitkäikäinen pesäpuu ja ötökkäpuu luonnolle. Kun se kaulataan alkaa vesaräjähdys lähikymmenien metrien säteellä. Ja taas on jollekkin myrkkymaanikolle hommia.

  jees h-valta

  Metsä-Group ostaa viljeltyä haapaa edelleen niin heidän kuin muutenkin perustetuilta viljelmiltä. Mitään sen surkuhupaisampaa siinä ei tapahtunut. Vain isot ja vanhat haavat ovat luonnolle arvokkaita jättöpuita ja ymmärrän oikein hyvin jättöajatukset.

  jees h-valta

  Toloppa kyllä oikeassa mutta ei myöskään pidä olla rähmällään EU:n pakoteopolitiikkaan. Kun sitä ei ole isot EU:n johtovaltiotkaan. Meidän oman kansan kurjistaminen pakotteiden ehdottomuudella tuo poliittista epävakautta ja kansaa kaduille aivan lähi vuoden aikana. Kun hallitus meillä vaihtuu on pakko taas ajatella kansaakin ja sisäpolitiikassa loiventaa kansan kurjistamista.

  jees h-valta

  Paitsi minä.

  jees h-valta

  Ja pari traktoria hajoitettua.

  jees h-valta

  Noista valeista tiedämme vasta muutaman vuoden kuluttua. Kumpi mahtaa enemmän valehdella, Venäjä vaiko EU?

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 20,118)