Käyttäjän jees h-valta kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 16,150)
 • jees h-valta

  Onhan siinä mietittävää kuusiuskontokunnallemme! Mutta ei varman kauan huoleta. Lisää kuusta vaan, vai mitä Timppa, yms, yms, yms,yms, yms,jne, jne, jne.

  jees h-valta

  On meillä kyllä OUTOJA luonnonsuojelijoita! Jos yhden vieraslajin suojelu tuhoaa kotimaan omaa luontopohjaa aivan käsittämättömän kovaa niin mikä on etiikka luonnonsuojelussa?

  jees h-valta

  Eiköhän Kärkkäisenkin idean ajatuspohjana olisi nimenomaan myrkytön metsänkasvatus. Tuskinpa tuota katetouhua myrkynlotraaja tarvii. Eikä keppejäkään, kyllä ne sieltä löytyy.

  jees h-valta

  Planterilta jälleen hyvä linkki ja muistutus kuinka jotkut tosiaan osaa yllyttää kansaa ”terroriin”.

  jees h-valta

  Olet juuri heittänyt senkin viiskymppisen hukkaan. Et sinä NIIN vanhaksi elä että jotain sieltä pois saisit. Olisit sijoittanut senkin vaikka M-G:n lisäosuuksiin. Saisit heti ensi vuonna jo korkotuloa. Tämä on nyt ohje jonka sinä olisit antanut minulle jos olisin vastaavasta kertoillut.

  jees h-valta

  Mehtäukko oikeassa. Joskushan mopo vain lähtee keulimaan kun haetaan jotain tavanomaisesta poikkeavaa tapaa tai toimintamuotoa. Ehkä tässä kateasiassa on käynyt juuri niin. Lukenut tai muuten asioista kiinnostunut  ihminen ei tyydy tavanomaiseen vaan tekee kokeiluja ja hakee uusia ratkaisuja ongelmiin.

  jees h-valta

  Olemme vapaassa kaupallisuudessa JOvain ja se tarkoittaa ettei lainsäädännöllä tai muillakaan rajoiteta yhtiöiden vapaata kilpailua. Mikä estää Mhy-leiriä tekemästä kilpailevaa bonusjärjestelmää? Tuo Tolopan suora palvelu on yksityiseltä urakoijalta NIIN housuun kusemista kuin vain olla voi. Jos kuvittelee halppismöyrimisellä jotain voittavansa niin huomaa olevansa kohta koneineen aika tavalla ilman töitä. Eikä ole varaa edes korjata koneitaan.

  jees h-valta

  Noissa tulevaisuuslaskennoissa on se valuvika ettei mikään pidä todellisessa elämässä paikkansa! Kyllä minäkin olen ikäni laskenut mutta ei se ainakaan ole minun elämiseeni vaikuttanut. Paitsi että joku joskus harmistuu kun tapanani on laskeskella yöllä kun pitäs nukkua. Mutta se vain on sitä parasta keskittymisaikaa ja pystyn kyllä petissä päässälaskuun aivan riittämiin. En häirii.

  jees h-valta

  Lisähuomautan vielä tuosta korkolaskun autuudesta senverran että olen joutunut eläessäni kaikki investoinnit tekemään lainarahalla koska en ole mitään olennaista perinyt enkä ole syntynyt kultalusikka suussa nk. Jos sitä korkorahamäärää alettaisiin laskea ei minun pitäisi olla millään edes mahdollista sellaisia määriä rahaa olleen saaduksi ja metsän kanssa tuhraamisen nyt voi silloin sanoa ettei kalliimpaa harrastusta ole ollutkaan! Siitä huolimatta: samalla on ostettu talo, kolme vapaa-ajan asuntoa, (yksi myyty) traktoreita 3kpl, (yksi myyty) autoja monia, lähes kaikki aina pankkivelalla, (nytkin 3kpl kaikki velattomia) ja tosiaan se metsä lähes sata. (yhtään ei ole myyty pohjineen) . Velkoja kymmenittäin pyörinyt, nyt taitaa joku neljä kpl olla menossa. Lisää ollaan tekemässä ja liikettä aletaan väsätä heti kun aika sen on. Siinä mallia, älkää laskeko korkoja vaan eläkää, kun sitä korollista rahaa vielä saa!

  jees h-valta

  A.Jalkanen, tämä metsän kasvatus ei ole pelkästään kuusiuskontoa eikä korkolaskentoa. Tässä vain on tietytyyppisiä lainalaisuuksia jotka kulkevat käsi kädessä meitin metsätuhraamisemme kanssa. Ja yksi on että puun arvoa selvästi arvotetaan sen kasvatusajan perustein. Yksi euro/yksi vuosi-periaate elää vahvasti ja se mikä kannattaa on niin kovasti monesta asiasta riippuvaa ettei se ole kuitu/tukkiasia ollenkaan suoraan. Olemme aika uskovaa kansaa kun istutamme kuusta joka lankeaa joidenkin tulevien sukupolvien hyväksi. Moniko ostaa auton joka on vasta seuraavan sukupolven auto eli ei toimi vielä? Sijoituksena saattaisi silti olla hyvinkin kovaa valuuttaa nyt. Kuidun kasvatus on kannattavaa aina ja sitähän tehdään jokatapauksessa. Aivan sama vaikka vetäisisimme eläkepäivien alkamisen juhlistamiseksi keskenkasvuisen kuusimetsän nurin ja ottaisimme rahat pois ja rellestäisimme ne omaksi hyödyksi omiin tarpeisiin. Kun meillä kuitenkin on uudistusvelvollisuus joten seuraavalle polvelle jää taimikkometsä. Aika pitkälti olen nytkin pääteikäiset tasinut varsin nopeaan omiin sijoituksiini. Kuka (onko se A.J.) takaa että meillä on nyt omaperusteisista kuusikoista yksikään hengissä tai jalostusarvoinen kun seuraava polvi alkaa sitä metsäomaisuuttaan sillä silmällä katsella. Nopeat kiertoajat ovat varmempia ja olenkin puhunut varmasti paljonkin niistä. Olen aika paljon tuota korkolaskentaa pitänyt hömppänä koska sillä ei ole metsän kannattavuuden kanssa muuta kuin se tieteisarvo että sitä voidaan niinkin laskea. Todellisen metsäelämän kanssa sillä on kovin vähän virkaa.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 16,150)