Käyttäjän mehtäukko kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 4,947)
 • mehtäukko

  Tavoite metsänomistajana on oikeastaan täyttynyt. Peruutuspeiliin vilkaisten oli onni reilu 30v sitten ostella agressiivisesti metsiä.Hintatasoltaan se juna on häipynyt rahastojen rynnätessä kisoihin. Aloja on sinällään tarpeeksi ja velkaa 0.

  Hivuttautuminen takavasemmalle alkaa.

  mehtäukko

  Oli muuttujia miten tahansa, lopputulos ratkaisee kunkin kohdalla ja yhdessä.

  mehtäukko

  On kymmenien vuosien takaa käytännöllinen ohje sp poiston ajakohdaksi: kun kontallaan ollen erotat sirkkataimet, siemenpuut pois miel. lumen aikaan. Kaksijakoinen on käytössä tilanteen mukaan.

  Pienimuotoinen jk menettelee, mutta höpinät jk:n autuudesta jaksollisen korvaajana voi nakata takkaan.

  mehtäukko

  Mistä samoista sopimuksista oikein höpistäänkään, mutta ”jatkuva kasvatus käytännössä” ei ole tämänkään ketjun tuloksena tuonut asiaa lähemmäs käytäntöä senttiäkään. Vouhotettu ilmastollisuus, uudistumisen epävarmuus, korjuun onnistumisen epävarmuus ja kantohinta eivät ole ratkenneet miksikään.

  mehtäukko

  AJ..”Eli jos omistaa paljon hakkuukypsää metsää yhdessä palstassa, voi kannattaa ottaa metsävakuutus…” Tuo on tilapäinen hoito, kuin kortisonipiikki kuluneen polvilumpion kipujen lievitykseen.

  Suunnitelmallinen metsätalous tuo kuviot vuorollaan hoitotoimenpiteille. Ja siinä lääke polvilumpioon on puukko , metsään saha.

  Olin kuulevinani, että meteorologi lipsautti vähenevistä metsistä avohakkuiden seurauksena?Eikös se mennyt juuri päinvastoin kun harsinta lopetettiin!

  mehtäukko

  Mm..”Maksamme myös kiinteistöveron siitä…” Teillä pitää sitten olla arvokas tontti ja mökki kun maksatte. Me ei olla koskaan maksettu.

  Tiemaksut joista oli kysymys,maksamme yksiköinnin (käytön) perusteella.

  mehtäukko

  Aloitukseen viitaten keskustellaan eri asiasta.

  Kiinteistöhän voi olla rakentamaton. Ei siihen tarvita tiemaksuja jos sinne ei ole liikenettäkään. Kyllä tuntemillani kaikilla seuroilla on, kuten meidänkin seuralla, lohkottu oma tontti ja siinä tarvittavat rakennukset. Kiinteistöveroja ei mene kun kyseessä yleishyödyllinen putiikki.

  mehtäukko

  Kysymys on tien käytöstä ja yhdenvertaisesta maksuperi-aatteesta.

  mehtäukko

  Jos olisi vaikka kotarakennus, eikö se ole sama.Peri-aate kun on se, että liikennemäärä tonneineen ratkaisee.

  mehtäukko

  Kaupallinen marjanpoiminta tai kaupallinen (hirven)metsästys on jokaisen järkeen käypää toimintaa, josta se toimija maksaa yksiköinnin mukaan. Jos taimikkotuhojen esto on taustalla maanvuokraajalla, kakkuhan jakaantuu.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 4,947)