Käyttäjän MJO kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,779)
 • MJO

  Tolopainen on oikeassa. Kyseessä on 2000MWh/v eli 2 TWh

  MJO

  Metsäteollisuuslaitokset tuottaa enemmän, kuin kuluttaa sähköä. Kemiin tuleva sellutehdas on 250% omavarainen sähköntuottaja. Laitos syöttää valtakunnanverkkoon 2000TWh vuosittain. Siihen pitää olla olla jo aika iso voimalaitos.

  MJO

  Iso maavara mahdollisti kulkemisen huonojakin teitä. Hirvenvasa mahtui takakonttiin, ei tarvinnut kärryä tai traktoria lähteä hakemaan. Kontin ja takapenkin kun latoi pystykuivasen lumppeja täyteen oli takka ja saunapuita pitkäksi aikaa.

  Noilla meriiteillä paras autosi? Varmaan muutkin ”autosi” kuuluivat samaan itäautojen sarjaan ja reilusti alle 200 euron hintaluokkaan. Lisäksi ”parasta ennen päiväys” ohitettu vuosia aikaisemmin.

  MJO

  Parikymmentä vuotta sitten ammuin kaksi hirvisonnia (parin sekunnin sisään), kun minun ja kummankin sonnin väliin oli ilmestynyt mäntytukkipuu (juoksivat kovaa ohitseni). Luodit (Norma TXP) lävistivät ensin nuo tukkipuut ja jatkoivat sitten matkaa noiden hirvien läpi. 

  Höpöhöpö..

  MJO

  Jospa saisi vielä joskus tuotua Suomeen. Yhden Mosse Eliten olen omistanut. Ylivoimaisesti paras hinta/laatusuhde kaikista autoistani.

  Mielenkiintoni heräsi. Mitä autoja Nostokoukku on sitten omistanut?

  MJO

  Muutenkin olen sitä mieltä että kunkin maan taideaarteet kuuluvat ko maiden museoille (YKn kanta).

  Minunkin mielestä kansallistetut 400 matkustajakonetta olisi kuulunut omistajille.

  Banaanivaltio on banaanivaltio vaikka voissa paistaisi.

  MJO

  Venäjähän on ollut siinä mielessä jopa inhimillisempi ja edistyneempi kuin USA, missä kuolemantuomiot ovat käytössä.

  Putlerin toiminnassa ei ole enää mitään inhimmillistä. Jollet kannata ”virallista” totuutta. Olet vapaata riistaa sisäiselle puhdistukselle. Täysi tyranni.

  MJO

  Punkerivanhuksella alkaa vainoharhat kohta realisoitumaan. Voi olla joku tarjottu teekuppi terästettyä. Pari oligarkkia on jo vaatinut sotatoimien lopettamista. Rivit alkaa rakoileen

  MJO

  Putte tekee vain sitä samaa kun usa irakissa ja afganistanissa aikanaan, ei sen kummempaa. Israel sortaa lähikansojaan koko ajan. Tämä on vain fakta.

  Eli putlerin hyökkäys on mielestäsi OK? Aika lievä vertaus Venäjä (siis putleri) vain sortaa lähikansaa. Hän hyökkäsi neljästä suunnasta valtavalla armeijallaan Ukrainaan.

  Putleri on tappanut koko vallassa olo ajan entisiä neuvostokansoja.  Tshetshenian jälkeen Georgia, Itä-Ukraina,sekä Syyria ja nyt hyökkäys koko Ukrainaa vastaan. Siinä sivussa venäläiset palkkasotilaat ovat taistelleen Afrikassa Libyasta Mosambikiin.

  Nykyajan sekopää isä aurinkoinen, joka ihannoi sekopäistä oppi isäänsä.

  MJO

  Ukraina uhitteli ja tässä tulos, olisi kannattunut valita pressaksi joku muu kuin sirkus pelle.

  Vastapuolen pelle juuri sitä vastarintaa tarvitsee ja kovaa. Despootilla on valmiit suunnitelmat, joihin ei uhitteluilla ole mitään vaikutusta.

  Putler tärisee kuin haavanlehti ja pelkää omaa kansaa. Et kai kehveli oikeasti ole niin naiivi, että uskot hullun olevan Ukrainassa ”rauhanturvaamis” operaatiossa tai olevan huolissaan itä-ukrainan väestöstä tai jopa venäjän turvallisuudesta.

  Omasta turvallisuudesta hän on huolissaan ja kansan noususta.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,779)