Käyttäjän MJO kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,432)
 • MJO

  Ei sentään 54 euroa. Reilut 45euroa. Kurssi mk/euro oli melkein 6. Muistaakseni 5,91.

  Silti ostovoiman ero on merkittävä nykyiseen.

  MJO

  Ovet puhki karmit jyrsitty kynnykset syöty , sanassa oli kylvetetty koiria niin että koiranpaskaa lautetiden väli pursusi paskaa. Helvetiin  koko sakki joutaa. Vuokrasin asunnon enkä koiratarhaa.

  Aika yleistys koiranomistajia kohtaan. ;-D.

  Veikkaan, että luottotiedotkaan ei ollut kunnossa jne.. Mistä tiedät vaikka lauteiden välistä pursuava paska olisi ollut ihmisen paskaa.

  Kannattaisi pikkaisen panostaa vuokralaisen valintaan, ellei vuokrauskohde ole sijaitse jossain syrjäseudun perähikiä lähiössä.  Sinnehän ei tulijoita ole, kuin alamaailmasta.

  MJO

  Se, että metsuri kaataa risukkoa maahan, on turhaan maksettua työtä. On aivan eri asia, jos kaadetut puut otetaan talteen ja käytetään kansantulon kartuttamiseen tuottamaan energiaa.

  Tolopaiselle. Taimikonhoidolla on ihan toinen tarkoitus, kun kerätä risuja talteen.

  MJO

  Onhan ranskiksia yhdellä listalla. Itseasiassa tosi vahvasti edustettuna.

  MJO

  80 A moottoriteho?? Kannattaako yrittää valistaa ketään?

  Otettun ja käytettyn välisen eron olemme kadottaneet iki ajoiksi , jota kutsutaan häviöksi. Tämä on väistämätön tosiasiasia.

  Latauksessa syntyvästä häviöitä on helppo ottaa hyötykäyttöön. Nimittäen lataa sisällä, jolloin hukkalämpö on suoraan pois lämmityksestä.

  MJO

  Kuuluuko luonnolliseen ihmisen käyttäytymiseen perustaa haisevia haaskoja luonnoeläinten riepoteltavaksi?

  Mikä ihme on luontainen ihminen ja sen käyttäytyminen??

  Joku luolamieskö?

  MJO

  Ei se ole ihan mitään väliä mitä tankkiin laitetaan Remie.

  Sama moottori voi käydä jotenkin kaikilla polttoaineilla, mutta ei todellakaan optimaalisesti.

  PS. Ei typpi ole haitallinen, eikä typpeä mistään synny. Typpi on alkuaine.

  MJO

  Minulla on taas positiivisia kokemuksia saksan autobaanoilta. Tosi jouhevasti liikenne kulkee, vaikka automäärät ovat moninkertaiset Suomeen verrattuna. Tottakai, kun tuolla pelti rytisee tai tietyö aiheuttaa ruuhkia, mutta täällä se tapahtuu jo muutamasta autosta.

  Ilmastoon ja päästöihin en ota tässä kantaa.

  MJO

  Ei jesse ranskikset ole olleet vuosikymmeniin kestomenestyjiä myyntitilastoissa. Ei harjavallassa, eikä paljon missään muuallakaan lukuunottamatta ranskaa.

  MJO

  Ei taida Remiellä olla teräksenvalmistusprosessista tiedossa, kuin alkeet. Tottakai lopputuotteen hiilipitoisuus ja haponkestävän- ja ruostumattomanteräksen lisäainepitoisuudet  pitää olla tarkalleen oikea. Ei se kuitenkaan tarvitse olla siihen käytettävän romuraudan pitoisuudet. Konvertterissa olevasta sulasta otetaan näyte ja analysoidaan pitoisuudet. Tämän jälkeen siihen annostellaan seosaineita, jolloin saadaan haluttua terästyyppiä. Liika hiilipitoisuus poltetaan hapen avulla haluttuun arvoon.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 1,432)