Käyttäjän raivaussahaaja kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 112)
 • raivaussahaaja

  Kiitos vastauksista. Pitääpä siirtyä sitten takaisin 4,8 mm viilaan.

  raivaussahaaja

  Itselläni ollut husqvarnan radiokuulosuojaimet kypärässä 7 vuotta, eikä mitään vikaa ole ollut ja vieläkin toimii aivan loistavasti. Kertoo jotain siis laadusta. Voin suositella.

  raivaussahaaja

  Olen sahannut vain pienempää. Pitää kaataa muutamia isoja koivuja ja testata josko autotune hakisi säädöt sen aikana kohdalleen.

  raivaussahaaja

  Sahassani on käsittääkseni kiinalainen Zama kaasutin. Vanhemmissa MS200:sissa on ollut kai laadukkaampi Walbro kaasutin. Onkohan mahdollista laittaa Zaman tilalle Walbro?

  raivaussahaaja

  Missä kiihdytyspumppu sijaitsee?

  raivaussahaaja

  Joku mainitsi Nisulan ”moton”, N4/N5. Täytyy kyllä ihmetellä, että mikä idea valmistajalta on lähteä tekemään kaivurista hakkuukonetta. Siis tuohan keikkuu melkein yhtä pahasti kuin hakkuukäyttöön rakennettu maataloustraktori eli keula käy kevyenä. Nosturin painopiste on koneen tukipinta-alan ulkopuolella jolloin kone keinuu taka-akselin varassa. Ihmettelen suuresti mikä on idea Nisulan koneessa, koska kone ei kuitenkaan mikään halpa ole. Siis kuka ostaa tälläisen ammattikäyttöön kun oikeita metsäkoneitakin on saatavilla.

  raivaussahaaja

  Voi ollakin hyvät asusteet. Kannattaa yleensäkin tutkia myös muun merkkisiä vaatteita kuin stihl tai husqvarna. Esim. uittokalustosta löytyy monen merkkisiä vaatteita. Itse olen ainakin saanut sieltä kohtuu hyvät ja kestävät Forest Shield -merkkiset raivaushousut ja metsurin takki ja metsurin kevyt pusakka. Turvahousuissa olen investoinut kunnolla eli juurikin noihin Stihl x-fit housuihin. 300 euron hintaa ei ensimmäisen käyttökokemuksen jälkeen enää muistellut tai harmitellut. Housut ovat niin joustavat ja kevyen miellyttävät, vähän niinkuin jotku urheilutrikoot.

  raivaussahaaja

  Käytännössä se traktorimotokin vaatii lavettikuljetuksen koska joka pyörässä pitää olla ketjut jotta työ sujuu. Eli se siirrettävyysetukin menee siihen.

  raivaussahaaja

  Olisiko sahastani (FS 450) mennyt kytkimestä jotain hajalle, kun terä alkoi tankillisen sahauksen jälkeen pyörimään tyhjäkäynnilläkin? Viittaako jousen katkeamiseen? Millainen homma korjata?

  raivaussahaaja

  Hva 550 xp ei toimi odotusten mukaan. Kun sahaa pitää tyhjäkäynnilla muutaman sekunnin ja sen jälkeen painaa kaasua, niin saha ”tukehtuu”. Saha pitää ikään kuin ”houkutella” uudestaan kierroksille. Ärsyttävä ominaisuus. Käytetty kerran uutena ostamisen jälkeen takuuhuollossa, jossa laittoivat viimeisen päivityksen. Ei parantunut tai muuttunut juuri mihinkään siitä huolimatta. Pitääkö viedä vain uudestaan huoltoon? Tuntuu, että saha käy liian rikkaalla, koska vie soppaakin niin ankarasti.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 112)