Käyttäjän Syrjälä Jari kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 132)
 • Syrjälä Jari

  Käytössä tällä hetkellä sthil 490 ja husqin 545 autotune. Ostin tuon sthilin tänä keväänä, tyytyväinen olen ollut, xtreem valjaat hyvät mitkä tulee nykyään vakiona sthil sahoihin. Kummallakin saa työn tehtyä. Sthil ollut kyllä positiivinen yllätys.

  Syrjälä Jari

  jaa, sekö ei pellaa tällä normi kesäpaperi suodattimella? Ite ostin kanssa kyseisen sahan, vaan en ole vielä sillä tositoimiin päässyt! Tulikohan ostettua susi laite?

  Syrjälä Jari

  Jalostajan hernekeittopurkki, siihen lisää jauhelihaa tai nötköttiä, ruskistaa lihat pannulla ja laittaa sitten keittoon hautumaan. jauhelihan voi maustaa esim lihaliemikuutiolla. Kyytipojaksi kylmää maitoa ja ohrarieskaa voin kanssa! peräruuaksi, paistaa voissa räiskäleet,

   

  Syrjälä Jari

  joko on Arto hommannut autotunen? itse taidan vielä hommata meisselisäätöisenä tämän 545fx:n, saa vielä varastoista, mukavaan hintaan varmaan!

  Syrjälä Jari

  väitän että osaavan kaverin käsissä tämä 501 sx echo on toimiva, saman sahaa mitä esim tilhillä:) oli kerran eräs metsuri, sahasi partner 5000 sahalla, veti parhaimmat tilit, husqi miehet kahtelivat hitaasti!

  Syrjälä Jari

  Ei se huono saha ole, itse ostin kokeeksi viime vuonna echo 390sx, aika pieni, mutta yllättävän pirteä! Olen sahannut sillä 70cm tukkeja polttopuuksi,pihapuun kaadosta tulleita puita, terä kun on teroitettu niin menee puuhun pieneksi sahaksi  kivasti, käynti yllättävän varmaa, hankinta hinta alhaisempi mitä ruotsalaisilla ja stihiilillä, varmaan kun ammatti Jonskeista aika jättää niin ostan echon!

  Syrjälä Jari

  Miten on porukoilla husqarna 545fx autotune pelannut, puhuvat että oisi laiska kiihtymään 225 terällä?

   

  Syrjälä Jari

  En vieroksu husqvarnaa, mutta minusta jonskin saa vaan vähän halvemmalla, eli sama saha kuin husse, husokista joutuu maksamaan vaan jonkun kympin enempi, eli logo maksaa tai brändi! Mutta todennäköisesti seuraava saha on husqin 555fxt… sahassa ei ole mitään vikaa, olen vaan jonskiin tykästynyt! Vaikka uuden jonseredin ostaa jostakin, niin takuu huolto on Husqvarna liikkeessä, kun Jonsered kuuluu husqvarna grouppiin, tosin vähän hitaasti katselevat kun ei saha ole siitä huoltoliikkeestä ostettu. Mutta seuraava saha on sitten oranssi!

  Syrjälä Jari

  Onkohan kyseinen saha eli jonskin 2256 lopetettu?, ei tunnu enää uusia saavan mistään! Joutuu ottamaan hussen 555 sahan, nuita 2245 malleja saa, joka itselläkin on, mutta tarvitsee isomman sahan toiseksi!

  Syrjälä Jari

  Nahkarukkasia olen käyttänyt kovemmilla pakkasilla, alla lapanen, kosteammalla kelillä rouherukkanen tai sormikkaita! Nämä lateksihanskat muuten ihan ok, mutta se ei tahdo liukua etukahvalla kunnolla, you know!

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 132)