Käyttäjän Tolopainen kirjoittamat vastaukset

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 16,337)
 • Tolopainen

  Tuskin mitään uusia enää tuossa iässä keksii. Kiikkutuolissa istuu ja heittelee käpyjä venäläiseen sinkkiämpäriin. Vakuutusyhtiö maksaa siitä.

  Tolopainen

  Kun valtion talouden perustukset murenee. Aletaan keskittyä aivan muihin asioihin kuin palkankorotuksiin ja päästöjen vähentämisiin. Hiukan ongelmallista, kun aletaan juhlia heikoilla jäillä. Esitetään suuria vaatimuksia vähän joka suuntaan ja unohdetaan talouden rautaiset lait. Realismi on pahasti kadoksissa monissa pöydissä. Pitäisi nähdä energiatilanteen pysyvä muutos, se aiheuttaa huomattavia realitulojen leikkautumisia Suomessa, ne eivät ole nimelliskorotuksilla korvattavissa. Talouden moottorin suorituskyky laskee, kun halpaa energiaa poistuu käytöstä.  Tililtä ei voi ottaa rahaa, menot on laitettava tulojen mukaisiksi. Musiikki on loppunut, turha tanssia.

  Tolopainen

  Suosittelen laittamaan gorkin kiinni, niin kauan kuin vielä voi. Yksi tuttu katsoi liian kauan pullon pohjaa ja viikatemies otti kilvet pois. Kesken hyvien viikonloppujuhlien. Äkki loppu hyvä loppu. Eläkepäivät jäivät näkemättä. Noo jotkut tuupertuu juoksuradalle, noutaja tulee varmasti.

  Tolopainen

  Ottaisin, mutta Jätkällä on niin paljon puuhaa Harjavallan raiskioiden parissa, että ei ehdi. Siellä tulee niin paljon kahta laatua,  sutta ja sekundaa, että riittää korjaamista.

   

  Tolopainen

  Miten tuo liittyy otsikkoon, en näe mitään yhteyttä.

  Tolopainen

  Näyttää noilla avohakkuualueilla olevan positiivinen vaikutus kanalintukantoihin. Yleensä pesivät aukeille paikoille, ei koskaan synkkiin kuusikoihin. Istutuskone on meilläkin.

  Tolopainen

  Venäläiset propakandan uhrit kuvittelevat, että Ukrainan erikoisoperaation jälkeen kaupankäynti länteen palaa entiselleen. Venäjästä jää jäljelle vain savuavat rauniot, ennenkuin yhteistyö länsimaiden kanssa alkaa uudelleen. He kuvittelevat vielä hallitsevansa tilanteensa. Kohta joutuvat ottamaan Sotkat käyttöön Ukrainassa. Parasta olisi jos veisivät Putlerinsa saunan taakse, se on kuitenkin vielä edessä.

  Tolopainen

  Taimista lähtee maksimissaan kasvamaan n.90%, viisi prosenttia on viallisia jo laatikoissa. Istutusalueelta löytyy aina kohtia, joista taimi on kuukahtanut.

  Tolopainen

  Eipä ole vielä onnistuneet istutukset 100%, joka vuosi pitää täydentää. Aika pieni säästö taimien vähennyksestä, kun jättää 100 pois nettosäästö kympin. Kyllä se taimien puuttuminen kalliimmaksi tulee kuin muutama ylimääräinen. Jos ei käy taimikkoa heinäämässä tappioita tulee. Paljon löytyi kuloheinän alta kuusentaimia, kun taimikoita kierteli.

  Tolopainen

  Nyt kun olemme nähneet, jotta Venäjän armeijasta ei ole kuin paraateissa marssimaan. Onko tämä perinteinen vihollinen joka armeijan harjoituksissa tuli aina idästä korvattava jollain muulla suunnalla. Ei oikein ole mielekästä harjoitella, jos  idästä tulee vain jokin puoliksi tapettu ryhmä, jolla on vanha 60-luvun Neuvostoaikainen aseistus ja puimakoneenremmistä vyöt.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 16,337)