Keskustelut Metsänomistus WANTED !!! Arvoisat LADYt,,, Vastaa aiheeseen: WANTED !!! Arvoisat LADYt,,,

Vastaa aiheeseen: WANTED !!! Arvoisat LADYt,,,

Keskustelut Metsänomistus WANTED !!! Arvoisat LADYt,,, Vastaa aiheeseen: WANTED !!! Arvoisat LADYt,,,

valkia

Keskusteluihinen varsinaisesti ole kirjautunut vaan kirjauduin alunperin lukeakseni Metsäkortiston artikeleita. Mutta eiköhän kommenttini myös tänne kelpaa vaikka ladyksi en itseäni koe.
Metsästys on mielestäni hyvästä, kunhan järki pidetään hommassa mukana. Aseet pitää säilyttää lakien mukaan eikä mistään hirven sarvista roikkumassa. Miisun kommentissa on hyvin kommentoitu aseiden säilytystä. Sisustuselementtinä en näe aseiden järkevyyttä, lukkojen taaksi kuuluvat. Aseiden ulkopuolista säilytystä en kannata. En usko, että ampumaratojen alueille saataisiin todella varmoja aseiden säilytyspaikkoja. Ja kyllä, pankit turvaavat rahansa holveilla, mutta se on eri asia. Ampumaseurat eivät pystyne luomaan 24/7 vartiointia aseille vuoden ympäri.
Metsästystä en harrasta ja lähimmässä suvussa ei ole metsästäjiä. Metsästyksen näen kuitenkin järkevänä toimintana. Jotkut (nuoremmat)metsästäjät syyllistyvät turhaan machoiluun, mutta suurimmalla osalla on järki päässä.
Ammuntaa voisin harrastaa kunhan ei mitään elävää tarvitse ampua. Hyönteisiä voisin ammuskella, mutta niihin en osuisi edes läheltä. Metsäeläinten liha kelpaa ja pidän siitä paljon, mutta en saa hengiltä marjapuskan verkkoon jäänyttä räkättiä. Ehkä pitäisi vain karaistua.
Eli metsästäkää turvallisesti lakien ja asetusten säätämissä rajoissa.