Keskustelut Metsänomistus Metsään piste fi Reply To: Metsään piste fi

Reply To: Metsään piste fi

Keskustelut Metsänomistus Metsään piste fi Reply To: Metsään piste fi

Kassinen

Samoja asioita siellä toki on ja esitetään. Mutta siellä ei tehdä mitään kestävyyslaskelmia hakkuiden suhteen. Esimerkiksi kaikki uudistuskypsät saavat uudistushakkuuesityksen.

Ja tuo hinta voi toki pienelle tilalle olla kalliimpikin kuin suunnitelma. Isolle tilalle todella paljon halvempi. Ja M.fi palveluahan ei tarvitse ottaa joka vuodeksi jos siltä tuntuu… Maksat kun tarvitset…

M.fi tiedot riittävät monelle, jos ei riitä niin ota suunnitelma!

Taimikoiden hoitoesitykset eivät tule keilauksesta. Jos niissä on ongelmia ota yhteyttä paikalliseen keskuksen toimihenkilöön. Tai ilmoita ongelmallisista kuvioita M.fi korjauspyyntönä. Nuokin kuviot saat näin kuntoon. Kuviotiedoissa on virheitä ja se on tiedossa. Tämän takia myö täällä ollaan ja korjataan jos tarpeen.

Kartasta kommentoin juuri tämän palstan mielipiteiden takia. Kartta tuntui monessa kommentissa olevan se ongelma.

Eikä ole tarkoitus aliarvioida metsänomistajien tarpeita, mutta aika usein tuntuu että kaikki pitäisi olla palvelussa heti kohdallaan. Tosin on niitäkin isäntiä, jotka ilmoittavat asiallisesti puutteet ja ne sitten korjataan. Näin molemmin puolin joustamalla hommat pelaa. On aivan eri asia jos päivityspyyntö alkaa näin: ”Näillä kuvioilla on virheitä, voisitko korjata” tai jos se alkaa näin: ”Kuviotiedot ovat aivan päin hel****ä!!!” Ja usein tämän jälkimmäisen osalta ei ole edes mitään selvitystä mitkä kuviot ovat pielessä. Nämäkin äkäiset ovat olleet lopulta tyytyväisiä kun tiedot on laitettu kuntoon.