Keskustelut Puukauppa Edunvalvontaa Vastaa aiheeseen: Edunvalvontaa

Vastaa aiheeseen: Edunvalvontaa

Keskustelut Puukauppa Edunvalvontaa Vastaa aiheeseen: Edunvalvontaa

Jätkä

Jeessi:”-sopimushan on yhtiön ja urakoijan välinen. OIKEIN! Miksi siis yrität ympätä siihen jotain kolmatta osapuolta kuten metsänomistajaa joka tekee oman sopimuksensa pystykaupasta? Emme me ota mitään kantaa urakoijan ja metsäyhtiön sopimuksiin enkä näe mitään syytäkään miksi edes pitäisi. Eikö tämä nyt jo aukea pikku hiljaa?”

Kuka täällä onkaan ottanut kantaa urakoitsijan, jopa sopimuksenvastaisiin toimiin ja myös yhtiön tulkintoihin leimikon rajauksissa ym.?

Kun metsänomistaja tekee hätäpäissään puukauppaa ammattilaisen kanssa, häneltä jää lukematta kauppakirjan ehdot, taikka hän ei niitä ymmärrä. Itkee sitten jälkeenpäin, kun luulee tulleensa petetyksi.

Kyllä Metsänomistajan on oltava täysivaltaisena osallisena kaikessa, mitä hänen puilleen hänen maillaan tehdään, joutuuhan hän vastuuseen myös hakkuun jälkeisestä tilanteesta, kun hänelle jää vain raiskattu metsä ja pienoinen korvaus puista. Luulin, että se aika on jo kymmenien vuosien päässä, jolloin mökin muori ja vaari ihastelivat puukauppatiliään, joka oli isompi summa rahaa, kuin he olivat ikinä pitäneet kädessään.