Keskustelut Harrastukset Hirviä yli 100 000 ? Vastaa aiheeseen: Hirviä yli 100 000 ?

Vastaa aiheeseen: Hirviä yli 100 000 ?

Keskustelut Harrastukset Hirviä yli 100 000 ? Vastaa aiheeseen: Hirviä yli 100 000 ?

Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

Minkähänlaisella valtatien reunan sukkanauhapalstalla se Suorittava sitä haukkua kuuntelee? Oliskohan syytä siellä keskisessä Suomessa vähän yhdistellä niitä seuroja? Ei Keski-Suomessa nyt sentään metsästystila pitäisi vähiksi käydä.

Onhan täälläkin joku kerta hirvi pelastanut henkensä, kun on ajossa pinkaissut kylille. Kerran tapahtui näin Korpituvankin lähistöllä, olisi ollut kuulemma turvallinen suunta ampua, mutta kun oltiin liian lähellä Korpitupaa. Annoin palatetta että seuraavalla kerralla sitten ammut, kunhan olet turvallisuuden varmistanut.

Onhan se tosiaankin hupaisaa jos näin harvaan asutussa maassa hirvet jää ampumatta asutuksen takia. Vallankin kun ne nyt hiukan, vielä ainakin, karttelevat asutusta.

Meilläpäin jahti aloitetaankin niin myöhään ettei edes marjastajia ole enää metsässä. Taneli siellä vain emännän kassa ähertää Tricoa taimikkoon.

Vaikka meilläpäin, ainakin vielä, on hirvi se pää p:kele, niin kyllähän vhp kantakin nousee koko ajan. Kyllä se vielä ruokintojen avulla räjähtää täälläkin käsiin.

Terveisin: Korpituvan Taneli