Keskustelut Luonto Monimuotoisuusohjelma MTK:lta Vastaa aiheeseen: Monimuotoisuusohjelma MTK:lta

Vastaa aiheeseen: Monimuotoisuusohjelma MTK:lta

Keskustelut Luonto Monimuotoisuusohjelma MTK:lta Vastaa aiheeseen: Monimuotoisuusohjelma MTK:lta

reservuaari-indeksi reservuaari-indeksi

No joo. Se nimimerkkien jakaminen ei enää oikein onnistu. Korkeemmalla taholla Rautavaaralla näin on päätetty.

Hyvä, ettei kukaan ehdottanut että Kerttuhan se haluaa lentokentät purettaviksi. Kiitän tahalklisen väärinymmärryksen välttämisestä, siitähän ei tietenkään ollut ajatuksein.

(Ne, joilla ei ole mitään sanottavaa mihinkään ja haluavat kertoa matkustutstottumuksistaan,  säätilasta, tuulesta, veroprosenteistaan tai muista metsäaiheisiin täysin  liittymättömista jaarituksista, pysyisivät auto ja korona-aiheissa. Ymmärrän toki, että elämän sisältö voi olla joku chat-palsta.)

No ok, oli nuo erityyppiset kaivoskentät vähän provosoivaa. Sori. Ajatus siinä oli kuitenkin se, että ei sitä avohakkuuta ihan aluksi mielletä monimuotoisuuden esikuvaksi. Itsekin niitä toki teen, ja ymmärrän niiden tarpeen. Luulen, että on kuitenkin isommasta asenneasiasta.

Ja muistutuksena vielä. Se kieltävä uho, mikä liittyy näihin ympäristöasiohin, on selkeästi maalaisliittolaisissa yleisempää kuin muissa. Lähdettä tähän en juuri löytänyt, mutta on niitä useita. Ei niin tieteellisiä kyselytyyppisisä galluppeja, mutat kuitenkin. Kielletään vaan tosiasiat, ja hyvin menee!

Kerttu (sydän sykkyrällä, oikean miehen eikä lässyttäjän kainalossa kohta)