Keskustelut Tekniikka Echo moottorisahat Vastaa aiheeseen: Echo moottorisahat

Vastaa aiheeseen: Echo moottorisahat

Keskustelut Tekniikka Echo moottorisahat Vastaa aiheeseen: Echo moottorisahat

Jusssi

Sahan mukana tulleet teräketju ja laippa on Oregonin tuotteita. Katoin että niissä lukee fabrique EU. Eli voi olla tehty vaikka Italiassa tai Puolassa.

Juu kyllä siinä sahassa oli täydet jengat kun pyyhkäisin kuusesta oksia, mutta irtosipa silti (työntävä terä ja saha lähes etummaisen jalan kohdalla). Huomasin, että olipahan venähtänyt, kun laitoin ketjun takas paikalleen ilman, että koskin kiristin ruuviin. Nää ketjut mitä olen tuohon isompaan sahaan ostanut on nykyisin tehtaalla jo esivenytettyjä niin en tätä muistanut huomioida tuon kanssa.

Jos elääkseen pitäisi sahalla töitä tehdä niin valinta olisi jokin tehokkaampi malli. Tämä nyt on tosiaan niiden isompien kaatoon raivuulta ja perusteena oli tuo keveys ja tuleepahan testattua jotain muutakin kuin Stihliä tai Huskia.

Onhan sekin vaihtoehto et käy tosiaan alueen ensin läpi ja kaataa ne isoimmat pois alta ja raivaa sitten. Täytyy testata kumpi sopii itselle paremmin.

Nyt tuli vain alkuun testattua ja kaatelin ojan reunalta pois rankaa, jotta saa tuntuman sahaan. Ja onhan tuo ihan käteenkäypäisen oloinen ja helppo käsitellä. Pitää kirjoitella lisää kun saa hankittua enemmän käyttökokemusta tuosta.