Keskustelut Tekniikka Echo moottorisahat

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 217)
 • Echo moottorisahat

  Merkitty: 

  Tuosa olen jo jonkin aikaa katsellut kyseisiä sahoja! Näyttää vähän huskin vanhemmilta 200 malleilta! Kellään kokemuksia merkistä?

 • Jätkä

  Tarkista, missä se Husku on valmistettu. Tarkista missä se Echo on valmistettu. Katso kuutiotilavuus. Osta isompi, jos se on tehty Japanissa. Älä osta, jos on tehty vaikka Jenkeissä.

  (Mihin tarvitset sellaista sahaa?)

  arto

  Suurin Echo kevytmetalli rungolla muut muovia. Malli tämä

  Echo CS-452 ESX
  moottori: 45,1cm³
  teho 2,26kw
  kevytmetallirunko, paino 4,6/ 4,8kg
  laipanpituus 13″/33cm
  ketju 0,325″, 56 lenkkiä
  5-vuoden takuu
  499€

   

  Syrjälä Jari

  5-vuoden takuu! Ei liene sitten ihan onneton! Lieneekö ammattikäyttöön esim samat takuusäännöt.?Hirren veistoon ajatellut!

   

  Jätkä

  Tuo saha on melko tarkkaan Shindaiwa. Tosi hyvä saha, mutta siinä ei ole ihan niin hyvä vääntö, joka minusta pitäisi hirrenveistossa olla.

  Käyntivarmuus upea, käteensopiva malli. Mitä meillä on ollut ”Sinitaivaita”, niin äärettömän kestävä vehje.

  Syrjälä Jari

  Joo!! Tuo 390sx mallihan voisi ollakin ranka/ensiharvennus metsiin! Kuluttajakäytössä takuu 5v ja ammattikäytössä 2v! Eikä hankinta hintakaan mikään paha,kilpailijoihin nähden!

  Tolopainen

  Muovirimpula näytti olevan, ei mitenkään vakuuta, jos sahassa on vanhanaikaiset kierrekorkit. Ei ole häävisti testeissä menestynyt, käynnistysongelmia mm. Menisin tilhikauppaan, jos tarvitsee työvälineen. Sellainen moottorisaha, joka ei käynnisty on minusta aika huono.

  Jätkä

  Tollo:”-Muovirimpula näytti olevan, ei mitenkään vakuuta, jos sahassa on vanhanaikaiset kierrekorkit. Ei ole häävisti testeissä menestynyt, käynnistysongelmia mm. Menisin tilhikauppaan, jos tarvitsee työvälineen. Sellainen moottorisaha, joka ei käynnisty on minusta aika huono.”

  Millaista muovia on käytetty Magnesiumrungon valuun?

  Minusta vain onneton nysvääjä tarvitsee sahan, joka lähtee erittäin helposti käyntiin. Kaikkein tärkeintä on, että saha käy kunnes se sammutetaan tai bensa loppuu.

  On yks hailee, jähteekö saha kylmänä ensimmäisellä vai vasta kuudennella kerralla. Jos päivän sahaukset kutistuvat siksi, että sahaa pitää joskus nypätä useamman kerran, on väärässä lajissa liikenteessä.

  Puuki

  ”:”-Muovirimpula näytti olevan, ei mitenkään vakuuta, jos sahassa on vanhanaikaiset kierrekorkit. ”

  Mitä vikaa kierrekorkeissa on ? Minulla oli kerran vähän aikaa saha , jossa korkki oli korkkia eikä mitään keinomateriaalia. Silläkin sahalla sai puun sahattua poikki. Justeeri on vanhanaikainen saha.

  Jätkä

  Läheskään kaikki eivät ole ihastuneet esim. Tilhin ”pikalukituskorkkeihin”. Lukemattomat ovat varmasti ne vahingot, joissa korkki on vain näyttänyt menevän kiinni, mutta on muutaman hetken kuluttua roikkunut narun päässä ja tavarat on reisillä tai maassa.

  En ole tutkinut Tilhin täyttöaukkojen muotoa, mutta ainakin kierrekorkillisissa tankeissa tilapäiskorkin saa helposti tehtyä pehmeästä kuusesta tai lepästä. Toimii useammankin avaamisen / sulkemisen ajan.

  Tolopainen

  Kierrekorkki pitää kiertää avaimella tiukalle, muuten liemet tuleee reisille, kun korkki aukeaa. Pikalukitetut korkit eivät aukea koskaan itsestään, jos ne sulkee oikein. Jos pikalukitettu korkki ei ole kunnolla suljettu vuotamisen  huomaa heti.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 217)