Keskustelut Metsänhoito Jatkuva kasvatus käytännössä. Vastaa aiheeseen: Jatkuva kasvatus käytännössä.

Vastaa aiheeseen: Jatkuva kasvatus käytännössä.

Keskustelut Metsänhoito Jatkuva kasvatus käytännössä. Vastaa aiheeseen: Jatkuva kasvatus käytännössä.

Perko

Olen esittänyt monia laskelmia alan kirjallisuudesta, netti julkaisuista ja myös Kainuun metsätuhoista. Alkuperäiset tekijät  ovat tutkijoita ja tohtoreita.  Yksinkertaistanut polkupyörän avulla pitkäaikaisen tappion  vaikutuksen lopputulokseen.  Saman käyrästönä jossa oli jk:n ja tasaikäisen vertailu.  Tein kertoimet joilla voi vertailla  erinopeuksin  myynnistä johtuvat erot. Sen alkuperäinen lähde on A. Einsteinin pikku oivallus.  (sitä en ole tavannut kirjallisuudesta)  Jos on muita niin olkoon.

Vastaanotto  näistä on ollut onneton.  No niin Anneli J,  valitettavasti tulee mieleen Matteuksen evk. : ”ei pidä heittää helmiä koirille eikä sikojen ruuaksi”.   Niimpä olen siirtynyt enempi  viihdyttämään itseäni lukemalla täältä joskus besserwissereiden pakinoita.  Harrasteissa   ja järvellä  olo on hyödyllisempää kuin  näiden entisten koulukiusattujen kanssa väittely.

Puukin nolla-ajasta syntyvää alkuräjähdystä ja  Timpan  98,5%  metsän käytön säästöä.  Hienoja oivalluksia molemmilla herroilta.  Siitä on hyvä jatkaa!