Keskustelut Puukauppa Metsärahan sijoittamisesta Vastaa aiheeseen: Metsärahan sijoittamisesta

Vastaa aiheeseen: Metsärahan sijoittamisesta

Keskustelut Puukauppa Metsärahan sijoittamisesta Vastaa aiheeseen: Metsärahan sijoittamisesta

Puu Hastelija

Ja tosiaan, nyt taas tuolla varovaisuusmoodilla menty ja tavoitteena alkaa kerätä pientä puskuria.” ROFL

Täytyisiköhän näitä ”viisaita” kuvitelmia kirjoittaa vaikka paperille. Toisaalta täältä ne ehkä löytyvät helpommin. Noh, aika iso potti meni taas kerran yhdelle kassansa tyhjentäneelle. Toivottavasti jo alkaisi saamaan toiminnot listautumiskuntoon, kassavirran PITÄISI kääntyä positiiviseksi jälleen kerran. Niin tuttua tarinaa… Toinen vastaava taas kasvaa niiiiin hurjaa vauhtia,  ettei kassa riitä sielläkään. Tuosta tulee kyllä hype lappu, ilmeisesti 23 listautuminen. Mutta nämä siis toivotaan toivotaan osastolla. Ja riittääkö niistä piensijoittajille asti vai tuleeko vielä joku suunnattu liudennus- se jää nähtävälsi.

Mutta itse aiheeseen   vaikka kai tuokin otsikkoa liippaa enemmän kuin keskivertokeskustelu. Jos kuitenkaan ei tyydytä mediaaniin vaan pyrittäisiin sinne keskustelujen ylimpään desiiliin.

Vielä lienee hetki matkaa tuohon seuraavaan etappiin, 100000e osinkoina, korkoina ja vuokrina. Johonkin ketjuun tuota ailatauluttelinkin, olisiko ollut tuolloin 5-7v, nyt siis ehkä 4-6v  matkaa tuolle tasolle. Jos sitäkään, niin hurjaa tuo kasvuvauhti on ollut ja v 2022 näyttäisi lyöbän kaikki ennätykset. Nopeat vilkaisut, mitä esim. UPM ja SSAB ovat esittäneet osingoiksi ja rahoitus sektorin vapautuminen sääntelyst saavat muikean hymyn huulille.

Pehmeän vaniliaisen jälkimaun jättävä- samalla nielua lempeästi huuhtova Ranskassa Cognakin maakunnassa tynnyreissä vuosia kypsynyt tisle kruunaa tällaiset tuumailu hetket. Tämä siis aiheen ulkopuolelta  mutta mielestäni kuitenkin hieno nyanssi tuoda esiin. Siis uusi anssi. Ehkäpä kesäisenä iltana laiturilla istuessa tai pihakeinussa voisi lisykkeeksi ottaa myös sikarin, mutta vain jos tilaisuus on åoikkeuksellisen erikoislaatuinen

Viime vuosi saattoi olla ensimmäinen, kun joka kuukausi tuli osinkoja.  Tai sitten ei vaan ole aiemmin kiinnittänyt asiaan huomiota. Niin paljon jää asioita huo.aamatta  varmaan murto osa. Ja niihinkin mitä huomaa – vain murto osaan tulee reagoitua. Tärkeintä on edes aloittaa. Valmista ei tarvitse tulla mistään. Tekee sen, mikä itsestä hyvältä tuntuu. Tämä siis koskee lähinnä itseäni.

Ehkäpä lepään myt hetken. Sitä ennen vielä tarkistan ikkunasta onko ensi viikon lopulle tulossa uunirusakkoa.