Keskustelut Metsänomistus Uutta ajattelua metsästykseen Vastaa aiheeseen: Uutta ajattelua metsästykseen

Vastaa aiheeseen: Uutta ajattelua metsästykseen

Keskustelut Metsänomistus Uutta ajattelua metsästykseen Vastaa aiheeseen: Uutta ajattelua metsästykseen

suorittava porras suorittava porras

Luvat haetaan keväällä ja kesken kauden hakeminen onnistuu vain mahdollisesta lupapankista. Valkohäntien kohdalla ei taideta edes tuntea lupapankkeja. Lupia on tarjolla riittävästi ,jos vain riittää halukkuutta ottaa.

Hehoo sanoo nuoria ja innokkaita metsästäjiä olevan pilvin pimein pyrkimässä seuroihin. Taajamien liepeillä voi asiassa olla vähän perääkin , mutta se joukko ,jolla on varaa maksaa kymmenen euron hehtaarivuokria on todella pieni eli täysin merkityksetön kokonaisuutta ajatellen. Luulisi Hehoolle kaksi seuraa riittävän ,että ei enää tarvitse kolmatta alkaa virittelemään ja hajottamaan pääosin toimivaa metsästysseuraverkkoa.

Paikallinen väki seuroissa takaa toiminnan jatkuvuuden. Ulkopuolisten rahan voimalla tekemät yritykset jäävät helposti tähdenlennoiksi. Yrittämästä en toki kiellä, mutta viimeistään uuden seuran perustaminen sopimusneuvotteluineen voi lopettaa mielihalut alkuunsa. Metsästysmaiden sieppaaminen tutuilta ja turvallisilta paikallisilta toimijoilta voi olla hankala rasti.