Keskustelut Tekniikka Akkusaha kuoli Vastaa aiheeseen: Akkusaha kuoli

Vastaa aiheeseen: Akkusaha kuoli

Keskustelut Tekniikka Akkusaha kuoli Vastaa aiheeseen: Akkusaha kuoli

Ahti Mörö

Kuten tuolla yllä kirjoitin, näihin ei ole osia enää saatavana.

Tästä on olemassa mustaa valkoisella Husqvarnan huollon huoltodokumentissa, siksi tässä tiedustelen pioneerina korjausideoita.

Näitä vikaantumisia tulee varmasti ajanmyötä vaan lisää ja kun kyseessä on kokonainen Jonseredin, McMullochin ja Poulanin merkeillä myyty tuotesarja johon kuuluu ainakin akkuketjusaha, akkutrimmeri, akkuruohonleikkuri, akkupensasleikkuri ja muutama eri malli akkulehtipuhalimia, niin siksi olisikin hyvä nyt ainakin näin kuluttajan kannalta että näiden mahdollisiin piirikorttivikoihin löytyisi jokin korjausidea.

Ja jos tästä nyt vielä jotain positiivista pitää löytää. niin jos akkuketjusahaa olisikin sitten mahdotonta korjata niin itse voin kyllä käyttää sahan akkua ja laturia muihin saman sarjan tuotteisiin, kaikilla vaan ei välttämättä noita muita saman sarjan yhteensopivia laitteita ole.

Ja olisihan se hienoa jos tuon akkuketjusahankin saisi kuntoon, on vielä aika vähän käytetty vaikka tuotteen takuu onkin jo mennyt umpeen ja siksi täällä mahdollisia korjaus kokemuksia ja ideoita kyselen.