Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas! Vastaa aiheeseen: Me keskustelemme taas!

Vastaa aiheeseen: Me keskustelemme taas!

Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas! Vastaa aiheeseen: Me keskustelemme taas!

Puu Hastelija

 

Puuhastelijan takana on loistava menneisyys. Kannattaisi kokeilla golfia, luultavasti syntyisi 18 hole in one.

Kieltämättä menestystä on tullut, eikä nykyisyyskään mitään via dolorosaa ole – päin vastoin. Mitä golfiin tulee, niin lähestyn asiaa Wahlroosin näkökulmasta.

Näitä ihmelapsia on aika harvassa. Eräässä kirjassa kerrotaan puusepän pojasta joka 12v ikäisenä luku-ja kirjoitustaidottomana, tiesi enemmän kuin kirjanoppineet.

Mikäs tällainen kirja oikein on? Taidat tarkoittaa Pinokkiota. Ilmankos on Tolopaiselle tuttu tarina, eikös se Pinokkiokin ollut krooninen valehtelija.

Jotkut on vain niin lahjakkaita, kun näkevät ensimmäisen kerran relaskoopin, osaavat käyttää sitä paremmin kuin ammattilaiset. Se on tuo metsätaito joillekin niin helppoa.

Niin,  metrisen varren päässä oleva muovinen hahlo, jossa pankin logo. Montako vuosikurssia Tolopainen tarvitsi noinkin teknisen laitteen käytön opettelemiseen. Mittaustulokset kun siirtää oikeille riveille taulukkoon, niin voi vaikka laskea metsikön kuutiomäärän. Ei tarvitse katsoa netistä. Näppärää, eikö?

Kyllä se tietenkin harmittaa, kun itse on joutunut kaiken pänttäämään kovaan kalloon ja muistakin on huono.

Uskon kerrankin, tässä saattaa olla totuuden siementä osaksi.

Nyt tietää, että todellisia lahjakkuuksia vastaan on turha taistella.

Tuo on täyttä totta,  mutta ilman kilpailuja ei ole voittajia.

Kun ei voi edes kuppia enää ottaa menneisyyden saavutuksillakaan ei voi kehua. Niitä mitaleitakin on niin surkian vähän ja koulukin meni enimmäkseen huonosti. Ruokatunti oli paras tunti.

Se on jos on sisuskalut ryypännyt rikki, niin parempi sinun silloin tosiaan pysyä kuivin suin. Sikäli ymmärrän hyvin,  ettei tuollaisella menneisyydellä voi mitään saavutuksiakaan olla. Itselläni on kyllä oikein mukavat muistot koulu ja opiskeluajoilta. Ala-aste oli jotenkin pitkäveteistä toisissa aineissa. Asioissa edettiin niin hitaasti.

Mitkä ne puuhastelijsn tulokset on penkissä ja paljonko lentää keihäs paikaltaan heitettynä, ne tuossa olivat unohtuneet.

Penkissä ei ole minkäänlaista tulosta, en ole kyllä kokeillutkaan. Jossain varastossa on kyllä sininen Apollo keihäs. Olisiko paino 600g tai 700g. Voin ilmoittaa tuloksen palstalle, jos tuo löytyy ja tuleetaas kokeiltua. Ei ole kyllä varmaan 30+ vuoteen tuota tullut nakeltuakaan. Oli aina niin hidas tempoista sen heittely, kun keppiä joutui aina niin kaukaa hakemaan.