Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas!

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 22,901)
 • Me keskustelemme taas!

  Merkitty: 

  Tänä iltana kymmenen jälkeen palasimme taas keskustelupalstalle! Tuliko joku järkiinsä vai pitikö tilapäisesti palauttaa entinen versio, jonkun bugin korjaamisen ajaksi?

  Joka tapauksessa tervetullut muutos jos jää pysyväksi!

  Terveisin: Korpituvan Taneli

 • Rane2

  Vielä kun saisi sen autokeskustelun takaisin…

  Korpituvan Taneli Korpituvan Taneli

  Aloita keskustelu numero 3, kattotaan pannaanko se jäihin.

  Terveisin: Korpituvan Taneli

  wanhajätkä

  Kyllä kansa tietää. Kai se moderaattorikin ymmärtää palauttaa autokeskustelun. Käytiinhän keskustelua kai toistatuhatta sivua. Eli tarpeellinen….missä oli helpompi piruilla niinkuin jätkien kuuluu. Annelikin on kova jätkä…

  wanhajätkä

  Uusi otsikko vois olla; Asiaa ja piruilua metsämiehen autosta…

  Visakallo Visakallo

  Autoista ei saa täällä keskustella, koska eihän sinne metsään tarvitse kohta kenenkään mennä. Jos ne ei ole suojeltuja, ne ovat JK-metsiä, joita ei tarvitse käydä lainkaan hoitamassa.

  Gla Gla

  Saa nähdä, milloin moderaattori huomaa, että Visakallo jo autokeskustelun aloitti. Ajattelin kyllä tarjota Onnibussille vaihtoehdoksi maastopyörää, mutta annoin olla.

  Visakallo Visakallo

  Puhutaanpa autojen sijasta vaikkapa puutaloista. Viides kerta se toden sanoo, – vai miten se nyt olikaan?  Metsäliitto aloitti talojen teon Hartolassa vuonna 2003.  Nyt on vuorossa jo viides talontekijä 15 vuoden sisällä:

  Lehto Groupin tytäryhtiö Takuuelementti oy on tänään ostanut Pyhännän Rakennustuotteelta Hartolan talotehtaan.

  Kaupassa Lehdolle siirtyvät Hartolan kunnan omistamat noin 20 000 neliömetrin tehdastilat, puuelementtien ja -moduulien valmistamiseen tarkoitettu tuotantolaitteisto sekä 75 työntekijää. Työntekijät siirtyvät Lehdolle vanhoina työntekijöinä.

  Tehdas ehti olla PRT:llä alle kaksi vuotta. Kesäkuuhun 2016 asti omistaja oli Stora Enso. Tuolloisen yrityskaupan aikaan tehtaalla oli noin 40 työntekijää.

  Lehdon tarkoituksena on valmistaa Hartolassa rakennusmoduuleja ja -elementtejä aluksi ensisijaisesti Asunnot- ja Hyvinvointitilat-palvelualueiden tarpeisiin.

  Pyhännän Rakennustuote Oy tarjoaa ammattirakentajille puurakentamisen ratkaisuja julkiseen ja yksityiseen rakentamiseen. Lehdolla on ennestään rakennuselementtejä ja -moduleita valmistavia tehtaita Humppilassa, Oulaisissa, Oulussa, Luohualla ja Iissä.

  Lehdolla on ennestään noin 1 200 työntekijää. Liikevaihto kasvoi viime vuonna yli 60 prosenttia 594 miljoonaan euroon, josta liiketulosta syntyi 61 miljoonaa euroa. Yhtiön osakkeet noteerataan Helsingin pörssissä. ESS

  Tolopainen

  Ja Lehdon pääomistaja myivät osakkeensa äskettäin. Myy sinäkin kun pääomistajat myyvät. Alkaa juhlat olla ohi siinäkin yhtiössä ja pörssimarkkinoilla.

  Visakallo Visakallo

  En ole mikään ”JK-mies”, että myisin olemattomia.

  r.ritva r.ritva

  Paljastan lopullisen tyhmyyteni oliko se -parempi auto -ketju.Kovasti oli asiaa pohdittu.Enkä juurikaan juttua lukenut.Kai pojjaat vempaimiaan siellä pohti ja esitteli.Meikä kun ajaa tällä ikiaikaisella ”paholaisella”joka osaa kaikki konstit.Et mikä olisi mulle sopiva vaikkapa sille hiljaiselle metsätielle.

Esillä 10 vastausta, 1 - 10 (kaikkiaan 22,901)