Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas! Reply To: Me keskustelemme taas!

Reply To: Me keskustelemme taas!

Keskustelut Harrastukset Me keskustelemme taas! Reply To: Me keskustelemme taas!

Husq165R

Ja vaikkei olisikaan kotimaisia osia.

Suomalaisten kotiuttamat voitot ulkomailta (yhtiön kotipaikka) ovat perinteisesti suuremmat kuin ulkomaisten sijoittajien kotiuttamat voitot Suomalaisista yhtiöistä. Laitetaan pääomille muuri, ettei ne liiku, siis paluu 50v taaksepäin. Höh!

Mikähän ulkomaisesta pääomittajasta tekisi hyväksyttävän tai ei hyväksyttävän. Jos nyt jätetään Venäjä pois. Kiina on hyväksyttävä, paitsi pandat. Suomi ei voi olla ronkeli, jurnutetaan malliksi ihan vähän uiguurien ihmisoikeuksista.

Voi olla vähän vaikea löytää kotipaikaltaan Suomessa olevaa yhtiötä, joka olisi merkittäviltä osin suomalaisomistuksessa. Mielelläni kuulisin mikä/mitkä sellainen (-t) on, esim. (korjaan) 100 suurimman yhtiön joukosta.

Tarvitaan pääomia ts. ulkomaista rahaa. Kun Suomesta ei löydy. Tarvitaan ulkomaalaisia ihmisiä, niin huippuosaajia kuin bussikuskejakin. Ja kaikkia siltä väliltä.

Ne pääomat ei välttämättä löydy MHY:ltä, Nuorisosäätiöltä, tai Kukkaisnauhasäätiöiltä. Eikä Sotkamon työtön metsuri taivu kovin nopeasti tehohoidon sairaanhoitajaksi. Siihen kun tarvittaisiin sitä turmelevaa koulutusta.