Keskustelut Puukauppa Metsärahan sijoittamisesta Vastaa aiheeseen: Metsärahan sijoittamisesta

Vastaa aiheeseen: Metsärahan sijoittamisesta

Keskustelut Puukauppa Metsärahan sijoittamisesta Vastaa aiheeseen: Metsärahan sijoittamisesta

aalto

Mä olen pitäytynyt sellaisissa sijoitusmuodoissa, joiden toiminnan ymmärrän. Nuo sertifikaatit ”varmoine” tuottoineen kuulostavat juuri sellaisilta, että pysyn niistä kaukana.

Minusta tavallisen kansalaisen ei kannata pistää rahojaan mihinkään kovin eksoottisiin kohteisiin suurien tuottojen toivossa. Jos joku sijoituskohde lupaa isot voitot tavalliselle metsänkulkijalle, niin siinä on koira haudattuna. Nimittäin: Jos olisi tapa saada varmasti isot tuotot, niin siitä ei hiiskuttaisi maallikoille, vaan ammattilaiset käärisivät voitot itselleen. Jos taas tavalliselle kansalle myydään netin kautta isoja tuottoja, niin varmimmat tuotot käärii myyjä ja ostaja kantaa riskit. Näin on aina ollut ja näin tulee olemaan. Koska en ole rahoitusmaailman ammattilainen, niin pysyn ihan perusasioissa.

Tällä hetkellä suurin osa varallisuudesta on kiinni metsässä ja omassa kodissa. Vähän on suomalaisissa osakkeissa. Tulevaisuudessa hankin ehkä sijoitusasunnon tuottamaan maallista hyvää ja kesämökin henkistä.