Keskustelut Harrastukset Susi söi naisen venäjällä. Tätäkö me odotamme Suomessakin? Vastaa aiheeseen: Susi söi naisen venäjällä. Tätäkö me odotamme Suomessakin?

Vastaa aiheeseen: Susi söi naisen venäjällä. Tätäkö me odotamme Suomessakin?

Keskustelut Harrastukset Susi söi naisen venäjällä. Tätäkö me odotamme Suomessakin? Vastaa aiheeseen: Susi söi naisen venäjällä. Tätäkö me odotamme Suomessakin?

Antonin poika

Mitä puhtauteen tulee, niin onhan meissä eurooppalaisisakin se 2-5% neardenthalia, mutta oikeina ihmisinä meitä kai pidetään. Tosin ainoat tosipuhtaat ihmiset, ilman neardenthal- tai denisovageenejä ovat Afrikassa.
Tenun kannattaisi lukea vaikkapa Aspin vetämiä tutkimuksia: hän voisi katsella kuvaa, jossa on esitetty Suomessa tutkittujen susien ja koirien DNA-analyysit. Sudet ovat kauniisti omana ryhmänään, koirat omanaan,ja muutamat Suomesta aikanaan pyydetyt koirasudet siinä selvästi välissä. Kyseessä ei ole mikään liukuva sarja, vaan erilliset ryhmät.
Kun olemme evoluution tulosta, emme erikseen luotuja, niin onhan meillä sama DNA:n perusrakenne kuin baktereillakin. Riippuu siitä, mitä evoluution syvyystasoa halutaan mitata. Jos verrataan eläinluokkia, tai vielä kaukaisempia ryhmiä, käytetään eri geenimarkkereita kuin esim. lähisukuisia verratessa. Ensinmainitut laittavat koiraeläimet yhteen pötköön, mutta muilla herkemmillä menetelmillä saadaan yksilötkin erikseen, kuten vaikkapa isyystesteissä. Esimerkksi suden kannanarvio on siirtymässä DNA-pohjaiseen yksilölliseen määritykseen. Ei tarvitse kiistellä, onko kolmen provinssin alueella liikkkuva lauma yksi vai kolme laumaa