Mainos

Kuutio avaa digioven puukauppaan

Metsäalan yhteinen digitaalinen markkinapaikka Kuutio.fi tekee puukaupasta helppoa ja auttaa näkemään metsästä saatavissa olevat eurot. Kuutiota voi käyttää kaikilla päätelaitteella luotettavasti. Vahva tunnistautuminen takaa palvelun turvallisen käytön.

 

Kuutiossa metsänomistaja voi muutamalla klikkauksella lähettää yhteydenottopyynnön asiantuntijoille tai jättää suoraan tarjouspyynnön lähes kaikille puunostajaorganisaatioille yhtä aikaa. Kuution kautta tavoitettavat asiantuntijat avustavat tarvittaessa metsänomistajaa puukaupan eri vaiheissa, suunnittelusta kauppojen vertailuun ja toteuttamiseen. Metsänomistaja valitsee itselleen sopivimman tavan hoitaa metsäomaisuuttaan omien tavoitteidensa mukaan.

Kuutio on helppokäyttöinen niin älypuhelimilla kuin tableteilla ja tietokoneilla. Metsänomistajille maksuttoman Kuution palvelut kehittyvät jatkuvasti.

Metsävaratiedot ovat rekisteröitymisen jälkeen automaattisesti metsänomistajan käytettävissä, minkä lisäksi palveluun voi ladata oman sähköisen metsäsuunnitelmansa. Pystykauppojen lisäksi Kuutiossa voi tehdä hankintakauppoja, mikä palvelee erityisesti omatoimisia metsänomistajia.

Kuution kautta voidaan toteuttaa luotettavasti kaikki pysty- ja hankintakaupan hinnoittelu- ja kauppatavat sekä metsänkäsittelytapa metsänomistajan tahdon mukaisesti.

Kuutiossa näet metsästäsi saatavissa olevat eurot

Kuutio sisältää kaikki puukaupassa tarvittavat ominaisuudet, jotka palvelevat puukaupan eri osapuolia. Metsänomistaja voi hyödyntää palvelun ominaisuuksia omien mieltymystensä mukaan niin, että puukaupan eri vaiheet sujuvat mahdollisimman vaivattomasti. Palvelussa on helppo tarkastella omien metsien toimenpidesuosituksia ja hakkuumahdollisuuksia. Kuutiossa näet metsästäsi saatavissa olevat eurot.

Parhaan hyödyn Kuutiosta saa tunnistautumalla rekisteröitymisen yhteydessä joko pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Kuutio – sillä on nyt kysyntää! Rekisteröidy osoitteessa Kuutio.fi.

Kuutio on kaikille avoin digitaalinen puun markkinapaikka. Kuution kehittämisestä vastaa Suomen Puukauppa Oy, jonka omistajuus jakautuu tasapuolisesti metsää omistavien ja puuta ostavien tahojen välillä. Perustajaosakkaina ovat kaikki merkittävät metsäalan toimijat.

 

Mainos

Kommentit

Ei vielä kommentteja.