Mainos

KUUTIO.FI auttaa jokaista metsänomistajaa

Digitaalinen puun markkinapaikka Kuutio.fi tekee puukaupasta helpompaa kuin koskaan. Metsänomistajalle maksuttoman Kuution avulla saa puulle oikean hinnan. Puukauppaa voi käydä joko suoraan itse tai asiantuntijan avustuksella.

 

Kuution käyttö on helppoa ja luotettavaa

Kuutio on suunniteltu ennen kaikkea metsänomistajan tarpeisiin. Sen tavoitteena on tehdä puukaupasta ja metsävarallisuuden hallinnasta yhtä helppoa kuin asioiminen verkkopankissa. Metsänomistaja voi parilla napautuksella ottaa yhteyttä metsäalan asiantuntijaan tai jättää suoraan tarjouspyynnön omasta leimikostaan.

Kuution kautta tavoittaa lähes kaikki Suomen puunostajaorganisaatiot, mikä takaa puulle aina oikean hinnan. Palvelun käyttäjämäärät kasvavat tasaisesti ja yksityisten metsänomistajien ohella Kuutiota käyttää suurin osa metsänhoitoyhdistyksistä. Metsänomistajat osallistuvat edelleen tiiviisti palvelun kehittämiseen. Kuutioon lisätään jatkuvasti uusia ominaisuuksia käyttäjien tarpeiden ja toiveiden perusteella.

Kuution kautta kilpailuttamalla saat puulle oikean hinnan

Kuution käyttökynnys on hyvin matala, sillä palvelu on yksityisille metsänomistajille maksuton. Metsänomistaja saa automaattisesti käyttöönsä omat metsävaratietonsa tai voi vaihtoehtoisesti ladata palveluun oman sähköisen metsäsuunnitelmansa.

Käyttäjäpalaute Kuutiosta on ollut hyvin positiivista, ja erityistä kiitosta on tullut käytön helppoudesta ja turhien metsäkäyntien vähenemisestä, mikä helpottaa erityisesti etämetsänomistajien puukauppaa. Kuutiota kokeilleet ovat omaksuneet palvelun osaksi metsäomaisuuden hoitoa ja siirtyneet palvelun toistuviksi käyttäjiksi.

Suomalainen puukauppa on Kuution myötä ottanut maailmanluokan digiloikan, sillä missään muualla ei ole vastaavaa palvelua käytössä. Kuutio tekee puukaupasta helppoa ja edistää näin puumarkkinoiden toimintaa ja tehokkuutta, mikä lisää koko suomalaisen metsäalan kilpailukykyä.

Tee puukaupasta helppoa ja hae kuutioillesi oikea hinta! Rekisteröidy osoitteessa Kuutio.fi.

Kuutio on kaikille avoin digitaalinen puun markkinapaikka. Kuution kehittämisestä vastaa Suomen Puukauppa Oy, jonka omistajuus jakautuu tasapuolisesti metsää omistavien ja puuta ostavien tahojen välillä. Perustajaosakkaina ovat kaikki merkittävät metsäalan toimijat.

 

Mainos

Kommentit

Ei vielä kommentteja.