Mainos

Välineet Kuntoon -verkkokaupan avulla laitat metsurin välineet kuntoon

VälineetKuntoon.fi -verkkokauppa auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivat metsurin varusteet.

Välineet Kuntoon on vuonna 2019 perustettu verkkokauppa, jonka tavoitteena on tarjota ihmisille parhaat välineet harrastuksiin ja ammatteihin. Kun välineet ovat kunnossa, maistuu työnteko tai harrastus miellyttävämmältä, eikö totta?
Välineet Kuntoon, eli tuttavallisesti VK, tarjoaa STIHL:in laadukkaat metsurin varusteet pitkiin työpäiviin metsissä. Metsäalan työntekijöiden työ on raskasta ja jos välineet eivät ole kunnossa, voi työ käydä pitkän päälle raskaaksi. Kannattaakin siis panostaa laadukkaaseen varustukseen, jotta työnteko tuntuisi mukavalta vielä vuosienkin uurastuksen jälkeen.
VK:n tuotekategorioita suunnittelee ja luo yrityksensä vuonna 2015 kivijalkakauppana Pohjois-Karjalan Juukaan perustanut Jani Halonen. Yrittäjälle metsätyötkin ovat tulleet vuosien varrella tutuiksi ja näin ollen VK:ssa tiedetään, mitä metsurin töissä vaaditaan.
”Harrastan itse monenlaista urheilua, kuten metsästystä, kalastusta ja luonnossa liikkumista perheeni ja ystävieni kanssa. Luonnossa tulee liikuttua paljon myös metsänraivaustöissä ja kädessä pysyvät niin raivaussahat, moottorisahat kuin metsäkonekin”, VK:n taustalla toimivan Sport-Kone Halonen Oy:n yrittäjä Halonen kertoo.

Välineet Kuntoon tarjoaa laadukkaat metsurin varusteet pitkiin työpäiviin metsissä.

Osta tuotteita ja lue oppaita

VK:n tuotevalikoima laajenee jatkuvasti, mutta verkkokauppa keskittyy tällä hetkellä erityisesti metsurin varusteisiin. Valikoimista löytyvät tällä hetkellä muun muassa STIHL:in moottorisahat, raivaussahat ja suojavarusteet, joiden avulla pysyt turvassa metsätöiden aikana.
Joskus tulee vastaan tilanteita, joissa kenties kokeneemmallekin tekijälle herää kysymyksiä. Olitpa aloitteleva metsuri tai jo hieman kokeneempaa vuosikertaa, löytyy VK:lta myös oppaita, jotka ohjastavat sinut oikeiden metsurin varusteiden äärelle kulloisessakin tilanteessa. Oppaista voit löytää ideoita ja oppia kenties jotain uutta, jota et aiemmin tiennyt.

VK:lla maksat kätevästi myös osamaksulla

Joskus uusien hankintojen hinta saattaa ylittää suunnitellun budjetin. Metsurin hankkiessa esimerkiksi uutta sahaa omaan valikoimaansa, saattaa olla, että investoinnin hinta nousee korkeaksi. VK:lla on huomioitu myös tämä, sillä tuotteet ovat ostettavissa myös Klarnan osamaksulla, eli voit hankkia esimerkiksi mainitun moottorisahan käyttöösi heti ja voit maksaa sen myöhemmin osissa.
Toimituksessa VK pyrkii olemaan mahdollisimman nopea, ja kaikki tuotteet ovat tilattavissa Postin ja Matkahuollon kautta. Valitse vain se, mikä sinulle parhaiten sopii.

Voit hankkia moottorisahan käyttöösi heti ja maksaa sen myöhemmin osissa.

Paljon muutakin – VK tuntee tuotteensa

Vaikka VK on erikoistunut metsurin varusteisiin, löytyy valikoimista paljon muitakin varusteita harrastuksiin, urheiluun ja ammattitöihin. Välineet Kuntoon tuntee tuotteensa, josta takeena on yrittäjän oma kokemus.
”Verkkokaupan ja kivijalkakaupan tuotevalikoima heijastelee hyvin pitkälti omaa harrastuspohjaani. Testaan ja käytän itse isoa osaa myymistämme tuotteista, ja siksi osaamme todellakin auttaa sinua tuotteiden kanssa”, Halonen vinkkaa.
Ota siis virtuaalinen kulkupeli, eli nettiselaimesi, alle ja tee vierailu VK:n sivustolle. Voit löytää itsellesi paljon mielenkiintoista ostettavaa.
Laitetaan välineet kuntoon!

Mainos

Kommentit

Ei vielä kommentteja.