Kommentit (9)

 1. Siinäpä kolmeita tolppia ykyrikkaiden huvilan kuistin pylvääksi. Omistanikin jouduin korvaamaan motomiehen vaivat viiden tähden gruusialaisella konjakilla.

 2. A.Jalkanen

  Mitä puulajia on tämä kolopesijöiden kerrostalo – onko hieskoivu?

 3. MIISU4F

  Kuvat on näemmä julkaistukin monta kertaa. Kas kun ylläpito ei poista ylimääräisiä, kuin ne nyt tuollein julkaisee.

  Kuvan kolopuu on mänty.

  Yksi kuva on vielä matkalla mutta jättänen tämän tähän. Se oli kuva suurimmasta männyn aukosta, mistä lehtopöllö lehahti lentoon ja säikäytti itseni lisäksi pari kissaa. Lehtopöllöstä ei ole kuvaa.

 4. MIISU4F

  Pystykorvalle. Tämä metsäalue taitaa olla Natura suojeltu. Puut saa kuolla pystyyn ja lahota omia aikojaan.

 5. On kyllä hieno luonnon kerrostalo! Minullakin löytyy yksi tuollainen pienen rutakon rannasta ja sain sen varjeltua hakkuussa vaikka ajokonemiehen pitikin jostain kumman syystä ajaa aivan liian lähelle ajouransa. Yksikin pieni osuma olisi riittänyt kaatamaan sen. Senverran pitkälle juuren laho jo edennyt. Heiluu selvästi tuulessakin. Noiden kevään asukeita on mukava käydä silloin tällöin seurailemassa.

 6. r.ritva

  Miksi koivunlehdet vai kasvaako vierellä.

 7. MIISU4F

  R:RITVA. Juu kasvaa rehevästi aluspuina pihlajaa, koivua, raudusta ym. Väkisinkin ne lehtipuitten oksat tulee kuvaan, kun männyt on jättiläisiä ja ylöspäin/sivusta koittaa kuvata.

  Sivulla 4 on lisää samalta kohteelta mm pihakuvia, jossa näkyy koivuja sekä sivulla 11 pakurikääpä. Se pakurikääpä koivu kasvaa ihan tuon koloisen männyn lähellä. Nämä kaikki siis takapihaltani.

  Näyttäisiköhän profiilini katsominen kaikki lähettämäni kuvat.

  Ps Nyt on lehtopöllö taas aloittanut myöhäisillan ja yön huhuilut. Eli se on asettunut tälle reviirille. Viime syksynä piti viikkosotalla huhuiluaan iltapäivästä alkaen ja se myös bongattiin talon viereisistä männyistä.
  Ystävä kuuli toisenlaisenkin äänen, ilmeisesti naaraan vastausääni, hieman erilainen kuin hu hu huu hu huu, mikä kaikuu pitkälle.

 8. MIISU4F

  Niin laji on lehtopöllö. Vahingossa kirjoittanut helmipöllö jossain kohden. Osaan matkia kukkopillimäistä huhuuuhuuih ääntä ja saanut pöllön *vastaamaan*.
  Helmipöllöllä enempi sarjamainen pupupupu ääni.

 9. MIISU4F

  ON TULLUT MUOKKAA painike kuviinkin. Ei toimi, vaan heittää etusivulle. No: tarkoitin kasvaa myös mm. raitoja, haapoja reunalla, vaahteraa, joka maanvaiva, yms. puita.

Luonto Luonto

Keskustelut

Kuvat