Annica Bresky Stora Enson johtoon – uusi johtaja löytyi omasta talosta

Bresky toimii tällä hetkellä yhtiön Consumer Board -divisioonan johtajana.

Metsäyhtiö Stora Enson uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Annica Bresky. 44-vuotias Bresky aloittaa uudessa pestissään joulukuussa, tällä hetkellä hän toimii yhtiön Consumer Board -divisioonan johtajana.

Nykyinen toimitusjohtaja Karl-Henrik Sundström jatkaa toimessaan joulukuuhun saakka.

”Annicalla on sekä vankkaa osaamista kasvun ja toiminnallisen erinomaisuuden edistämisestä että vahva painotus asiakkaisiin ja innovaatioihin. Hän soveltuu hyvin johtamaan vastuullisen uusiutuvien materiaalien yhtiömme muutosta”, sanoo Stora Enson hallituksen puheenjohtaja Jorma Eloranta.

Eloranta kertoi myös olevansa tyytyväinen siihen, että uusi toimitusjohtaja löytyi talon sisältä.

”Se osoittaa miten hyviä johtajia meillä yhtiössä on.”

Bresky kertoi keskittyvänsä ensitöikseen yhtiön tehostamisohjelman läpivientiin ja Oulun tehtaan muutostöihin, joka on luvassa ensi vuonna.

”Meillä on vahva yhtiö. Ja olen tyytyväinen, että käynnistimme tehostamisohjelman jo hyvissä ajoin. Siitä on meille hyötyä”.

Ruotsalainen Bresky on koulutukseltaan vesi- ja ympäristötekniikan diplomi-insinööri. Hän aloitti työuransa valmistuttuaan Stora Ensolla, minkä jälkeen hän teki muutaman vuoden töitä myös kilpailijoilla Billerud Korsnäsillä ja Holmenilla. Stora Ensolle hän palasi takaisin vuonna 2017.

Lisätty Breskyn ja Elorannan kommentit klo 10.20.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa