Autoyhtymä Härkönen Oy Puumalasta on vuoden metsäkuljetusyritys

Kolkuttaja-palkinto myönnettiin Mikko Palmrothille ja Harvestia Oy:lle.

Puumalalainen Autoyhtymä Härkönen Oy on valittu Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n vuoden 2023 kuljetusyritykseksi. Valinta julkistettiin Metsäalan Kuljetusyrittäjäjien vuosikokouksessa viikonloppuna.

Autoyhtymä Härkönen Oy on aloittanut puunajon vuonna 1969. Omistaja on tällä hetkellä Jani Härkönen, mutta taustalla vaikuttaa edelleen isä Toivo Härkönen.

Yrityksen päätoimiala on raakapuun kuljettaminen. Autoyhtymä Härkönen on Puumalan ja Juvan UPM:n alueyrittäjä. Tällä hetkellä yrityksellä on kalustoa kuusi puutavarayhdistelmää, sora-auto sekä kaivinkone.

Vuoden 2023 Kolkuttaja-palkinto on puolestaan myönnetty Mikko Palmrothille ja hänen edustamalleen Harvestia Oy:lle. Palkintoperustelujen mukaan yhtiö on tuonut raakapuun kuljettamisen työturvallisuuteen uuden tason.

Neljättätoista kertaa jaetulla kerta, Metsäalan Kuljetusyrittäjät ry:n Kolkuttaja palkinnolla on tarkoitus huomioida jäsenyritysten toimintaedellytyksiin erityisen positiivisella tavalla vaikuttaneita henkilöitä, yrityksiä, yhteistyötahoja tai yhteistyöryhmiä.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa