FSC-sertifioinnin vetäjä siirtyy Sahateollisuuden leipiin

Anniina Kostilainen pestattiin itsenäisten sahojen etujärjestön yhteiskuntasuhdepäälliköksi.

Itsenäisiä sahoja edustava Sahateollisuus ry tehostaa edunvalvontaa ja vaikuttamista palkkaamalla yhteiskuntasuhdepäällikön. Tehtävään on pestattu metsänhoitaja Anniina Kostilainen, joka siirtyy tehtävään Suomen FSC:n pääsihteerin paikalta.

Sahateollisuudessa Kostilainen aloittaa toukokuun alkupuolella.

”Olemme valtavan iloisia siitä, että saamme Kostilaisen monipuolisen vastuullisuusosaamisen ja näkemyksellisyyden tukemaan tavoitteitamme”, Sahateollisuus Ry:n toimitusjohtaja Kai Merivuori sanoo.

Yhteiskuntasuhdepäällikön tehtävä on järjestössä uusi. Se katsottiin tarpeelliseksi, sillä sahateollisuuden ja puurakentamisen merkityksen nähdään kasvavan. Päällikkö vastaa muun muassa vaikuttajaviestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta, mutta osallistuu myös alan kehittämiseen.

Kostilainen mukaan toiminnan vastuullisuus on tulevaisuudessa menestymisen ehto

”Sahateollisuus tarjoaa kestävän ratkaisun muun muassa puurakentamisessa, huonekaluteollisuudessa ja infrarakentamisessa, joissa puulla voidaan korvata fossiilisiin raaka-aineisiin perustuvia tuotteita”, hän arvioi.

Kostilainen on aiemmin työskennellyt maa- ja metsätalousministeriössä, lisäksi hän on kolmannen kauden kaupunginvaltuutettu Vantaalla.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa