Metsä Group tarjoaa 80 oppisopimuspaikkaa, koulutus alkaa ensi vuonna

Soveltuva koulutustausta on ammattiopistotasoinen sähköautomaation, prosessi- tai konetekniikan perustutkinto tai insinööri (AMK).

Metsä Group hakee taas osaajia oppisopimuskoulutukseen. Ensi vuoden alussa alkavaan koulutukseen on tarjolla 80 oppisopimuspaikkaa. Sieltä valmistuu käynnissäpitäjiä, prosessinhoitajia, operaattoreita ja kunnossapidon työntekijöitä Metsä Groupin sellu-, kartonki- ja pehmopaperitehtaille, sahoille sekä LVL- ja vaneritehtaille.

Koulutus tarjotaan Metsä Groupin tehtailla ja sahoille eri puolilla maata. Koulutus kestää puolitoista vuotta. Se sopii hyvin vastavalmistuneille, alalla jo oleville sekä alan vaihtajille, yhtiöstä kerrotaan. Soveltuva koulutustausta on ammattiopistotasoinen sähköautomaation, prosessi- tai konetekniikan perustutkinto tai insinööri (AMK).

”Me haemme hyviä tyyppejä, joilla on halu ja motivaatio kehittyä – ja joista koulutamme joukkoomme metsäalan huippuammattilaisia”, Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Pertti Hietaniemi sanoo tiedotteessa.

Koulutusohjelmassa voi suorittaa puutuote- tai prosessiteollisuuden ammattitutkinnon, sähkö- ja automaatioalan ammattitutkinnon, koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinnon tai saha-alan ammattitutkinnon.

Haku koulutukseen päättyy syyskuun lopussa.

Myös UPM hakee parhaillaan osaajia oppisopimuskoulutukseen. Jaossa on sata koulutuspaikkaa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa