Metsä Groupilta vähintään euron bonus kevään puukaupoille

Helmi-huhtikuussa tehtävillä kaupoille luvataan myös hintatakuu.

Metsä Group tarjoaa lisäetuja puukaupan tekijöille. Yhtiö maksaa kaikille nykyisten ja uusien omistajajäsenten helmi-huhtikuussa tekemille puukaupoille vähintään euron bonuksen per kuutio. Lisäksi kyseisenä aikana tehdyille metsänhoitotilauksille kertyy bonusta vähintään 2 prosenttia laskun loppusummasta.

Kaupoille annetaan myös hintatakuu. Se tarkoittaa, että Metsä Group vertaa marraskuussa kyseisten kauppojen kuitu- ja tukkipuiden hintoja vastaaviin loppuvuonna ostamiinsa puukauppoihin saman kunnan sisällä. Jos Metsä Groupin maksamat hinnat ovat nousseet, maksetaan kaupoille takautuvasti lisähintaa, kuitenkin korkeintaan 3 euroa per kuutio.

Bonus ja hintatakuu ovat tarjolla Metsä Groupin nykyisille omistajajäsenille ja metsänomistajille, jotka liittyvät Metsä Groupin omistajajäseniksi helmi-huhtikuussa ja tekevät puukaupat yhtiön kanssa.

”Kampanjalla haluamme vauhdittaa hyvää metsien hoitoa sekä talven puukauppaa ja varmistaa yrittäjiemme kasvavan työllisyyden kesäkaudella. Nyt on hyvä aika tehdä puukauppaa”,  metsäjohtaja Juha Jumppanen kertoo.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa

Kuvat