Metsä Groupin entinen pääjohtaja ehdolla Stora Enson hallitukseen

Kari Jordan tuo hallitukselle merkittävää teollisen, taloudellisen ja johtamisen osaamista ja kokemusta, hallituksen puheenjohtaja Antti Mäkinen arvioi.

Stora Enson hallitukseen on ehdolla Metsä Groupin pääjohtajana pitkään toiminut vuorineuvos Kari Jordan. Muutoin yhtiön hallitus säilyisi ennallaan – nimitystoimikunta ehdottaa, että hallitukseen valitaan uudelleen seuraavan varsinaisen yhtiökokouksen loppuun saakka nykyisistä jäsenistä Håkan Buskhe, Elisabeth Fleuriot, Hock Goh, Helena Hedblom, Christiane Kuehne, Antti Mäkinen, Richard Nilsson ja Hans Sohlström.

Nykyisen hallituksen jäsenistä Mikko Helander on aiemmin ilmoittanut, ettei ole käytettävissä hallituksen jäseniä valittaessa.

Kari Jordan toimi Metsä Groupin pääjohtajana vuosina 2006−2018 ja Metsäliitto Osuuskunnan toimitusjohtajana vuosina 2004−2017. Lisäksi hän on toiminut erilaisissa hallitus- ja johtotehtävissä muun muassa Nordeassa, Meritassa ja Okobankissa. Hän Outokumpu Oyj:n hallituksen puheenjohtaja ja Nordea Oyj:n hallituksen varapuheenjohtaja.

”Olemme varmoja, että ehdotettu uusi hallituksen jäsen Kari Jordan tuo hallitukselle merkittävää teollisen, taloudellisen ja johtamisen osaamista ja kokemusta”, sanoo Stora Enson hallituksen puheenjohtaja ja osakkeenomistajien nimitystoimikunnan jäsen Antti Mäkinen.

Hallituksen puheenjohtajaksi esitetään Antti Mäkistä ja Håkan Buskhea varapuheenjohtajaksi.

Hallituksen nimityksestä päättää maaliskuun 15. päivä kokoontuva Stora Enson yhtiökokous.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa