Metsään.fi-palvelusta pääsee nyt syöttämään tarjouksia suoraan Kuutioon

Sähköisten palveluiden kysyntä kasvaa myös metsäalalla.

Metsänomistajat voivat nyt syöttää puukaupan tarjouspyyntöjä Kuutio.fi-sivustolle suoraan Metsään.fi-palvelusta. Uudelle toiminnolle on monia perusteita.

“Haluamme, että keräämäämme maailman parasta metsävaratietoa hyödynnetään mahdollisimman laajasti niin puukauppaa, metsän- kuin luonnonhoitoa suunniteltaessa. Sähköisten palveluiden kysyntä kasvaa ja suora yhteys Kuutioon tuo metsänomistajalle mahdollisuuden viedä kohteensa tarjolle puunostajille. Olemme mielellämme mukana tukemassa Kuutiota, koska metsänomistajat ja puunostajat ovat laajasti sen takana”, sanoo Metsäkeskuksessa metsänomistajien palveluista vastaava Veikko Iittainen.

Kuutio.fi on puukaupan sähköinen markkinapaikka, joka avattiin vuosi sitten. Sen kehityksestä vastaava Suomen Puukaupan toimitusjohtaja Aku Mäkelä pitää Metsään.fi-sivuston kanssa tehtävää yhteistyötä merkittävänä parannuksena.

“Metsään.fi-palvelun metsävaratieto on laajasti hyödynnettyä, ja yhteistyö Kuution kanssa antaa hyvän lähtökohdan puukaupalle. Uskon, että uuden kehitysaskeleen myötä entistä useampi metsänomistaja siirtyy Kuutioon hoitamaan metsiään ja kilpailuttamaan puukaupat joko itse tai asiantuntijan avustuksella”, Mäkelä sanoo.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa