Metsäyhtiöiden kesätyöhaku alkanut

Tarjolla taas tuhansia kesätyöpaikkoja eri tehtävissä ympäri Suomea.

Suurten metsäyhtiöiden kesätyöntekijähaku on alkanut. Metsä Group ilmoitti tällä viikolla hakevansa tuhatta ja Stora Enso 800:aa kausityöntekijää eri tehtäviin ympäri Suomea. Molempien hakuaika päättyy helmikuun lopussa.

”Monien alojen opiskelijat voivat löytää kesätyöpaikkansa Metsästä – erityisen paljon työmahdollisuuksia meiltä löytyy tekniikan, kaupallisten ja luonnontieteiden alojen opiskelijoille. Huomioimme kesätyötarjonnassamme myös muut kuin suomea puhuvat hakijat, ja osassa paikoistamme suomen kielen taito ei ole lainkaan pääsyvaatimuksena”, Metsä Groupin henkilöstöjohtaja Pertti Hietaniemi kertoo.

Stora Enson kesätyöntekijät työskentelevät tyypillisimmin uusiutuvien materiaalien tuotannossa työnjohtotehtävissä, prosessityöntekijöinä, asiakaspalvelutehtävissä, myynnissä, markkinoinnissa, puunhankinnassa, logistiikan tehtävissä, laboratoriossa sekä kunnossapidossa.

”Hienoa, että voimme tarjota ensi kesänä kesätöitä uusiutuvien materiaalien parissa sadoille kesätyöntekijöille eri paikkakunnilla. Kesätyö on monelle ensimmäinen kosketus yhtiöön ja usein alku monipuoliselle uralle yhtiössämme”, sanoo Stora Enson henkilöstöjohtaja Tero Pesu.

Sekä Metsä Group että Stora Enso ovat mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa