Puulon hakee kasvua

Kuhmoisissa toimiva huonekaluvalmistaja osti niin ikään huonekaluja valmistavan Aarnion Puun.

Huonekaluja Kuhmoisissa valmistava Puulon on ostanut niin ikään huonekaluja ja puujalosteita Padasjoella valmistavan Aarnion Puu Oy:n. Kaupalla pyritään vahvistamaan yhtiön asemaa kotimaisena huonekalu- ja puujalostevalmistajana.

Koska yhdistettävien yhtiöiden tuotevalikoima, laitekanta ja asiakkuudet täydentävät toisiaan, yhdistyminen antaa hyvät mahdollisuudet toiminnan kehittämiselle, Puulonilta kerrotaan. Toimintaa jatketaan sekä Kuhmoisissa että Padasjoella.

”Kauppa monipuolistaa toimintamme merkittävästi ja laajeneva konekanta mahdollistaa tuotevalikoiman kasvattamisen. Tavoitteenamme on kasvattaa myyntiä reippaasti lähivuosina. Haluamme myös lisätä yhteistyötä kotimaisten muotoilijoiden kanssa”, toteaa Puulonin toimitusjohtaja Olli Hietajärvi.

Puulon sai uudet omistajat viime vuonna, kun yhtiön pitkäaikainen omistaja Unto Sarvala eläköityi ja myi yhtiön kolmelle nuorelle puusepälle – Olli Hietajärvelle, Jaakko Järvelle ja Tomas Nordströmille.

”Kotimaisten huonekaluvalmistajien määrä on vähentynyt merkittävästi viime vuosien aikana. Perinteisille yhtiöille ei ole löytynyt jatkajia. Aiomme taistella tätä muutosta vastaa ja nostaa kotimaisten laatukalusteiden arvostuksen sen ansaitsemalle tasolle”, yhtiön osakas Tomas Nordström sanoo.

METSÄLEHTI

Puukauppa Puukauppa