Stora Enso on allekirjoittanut yli 400 miljoonan euron rahoitussopimuksen 

Stora Enso on allekirjoittanut lainasopimuksen Euroopan investointipankin kanssa tukemaan kasvua uusiutuvissa, kuitupohjaisissa kartonkipakkauksissa. 

Stora Enso on allekirjoittanut 435 miljoonan euron rahoitussopimuksen Euroopan investointipankin kanssa. Rahoitussopimuksella tuetaan Stora Enson kasvua uusiutuvissa, kuitupohjaisissa kartonkipakkauksissa.

Stora Enson miljardin euron investointi Oulun tehtaaseen rahoitetaan osittain uudella pitkäaikaisella lainalla. Laina on tasalyhenteinen ja sen arvioitu viimeinen takaisinmaksupäivä on vuonna 2036.

“Oulun tehtaan investointi tukee kasvustrategiaamme uusiutuvissa ja kierrätettävissä pakkausmateriaaleissa tarjoamalla uutta kapasiteettiä kasvavalle pakkaussegmentille”, Stora Enson Packaging Materials –divisioonan johtaja Hannu Kasurinen sanoo.

Uuden muunnetun kuluttajapakkauskartonkituotantolinjan arvioidaan käynnistyvän vuoden 2025 ensimmäisellä puoliskolla. Tehdas tulee olemaan yksi Euroopan moderneimmista ja kustannustehokkaimmista pakkausmateriaalien tuotantolaitoksista.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa