Stora Enson entinen yksikönjohtaja Pölkyn uudeksi toimitusjohtajaksi

Jari Suominen aloittaa sahayhtiössä ensi vuoden alussa.

Sahayhtiö Pölkky on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajakseen KTM Jari Suomisen. Suominen aloittaa Pölkyllä ensi vuoden alussa.

Suominen on työskennellyt pitkään Stora Ensossa, viimeksi Forest-divisionan johtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Heinäkuusta 2023 lähtien hän on työskennellyt neuvonantajana muun muassa metsä-, puutuote- ja vihreän energian alojen yrityksille Suominen Green Development -yrityksensä kautta.

”Pitkän uransa aikana Stora Ensossa Jari Suomiselle on kertynyt laajaa kokemusta metsäteollisuudesta. Saha- ja metsäteollisuuden liiketoimintojen johtaminen Suomessa ja kansainvälisesti on erinomainen tausta Pölkyn toimitusjohtajatehtävään”, toteaa Pfeifer Holding GmbH:n toimitusjohtaja Michael Pfeifer.

Pölkyn väliaikaisena toimitusjohtajana helmikuusta 2023 on toiminut Josef Dringel. Hän siirtyy vuoden vaihteessa takaisin yhtiön hallituksen jäseneksi.

Itävaltalainen Pfeifer Holding GmbH osti Pölkky Oy:n tammikuussa 2023. Pian kaupan jälkeen yhtiön tuolloinen toimitusjohtaja Petteri Virranniemi lähti yhtiöstä.

Lisää aiheesta: Virranniemi jättää sittenkin Pölkyn, hallituksen puheenjohtajasta sahayhtiön väliaikainen toimitusjohtaja

Puukauppa Puukauppa