Stora Enson kesätyöpaikat hakuun – tarjolla satoja paikkoja

Kesätyöntekijät työskentelevät muun muassa puunhankinnassa, myynnissä, tuotannossa ja kunnossapidossa.

Stora Enson kesätyöpaikkojen haku ensi kesäksi on avautunut. Tarjolla on lähes 700 työpaikkaa eri puolilla Suomea. Hakuaika päättyy haettavasta paikasta riippuen helmikuun aikana.

Yhtiön kesätyöntekijät työskentelevät tyypillisimmin tuotannon prosessityöntekijöinä tai esimiestehtävissä, logistiikan tehtävissä, laboratoriossa, myynnissä, puunhankinnassa ja kunnossapidossa.

”Kesätyö on hyvä tapa aloittaa ura yhtiössämme. Tarjoamme palkitsevia uramahdollisuuksia sekä tilaisuuden edistää uusiutuvaa ja vastuullista tulevaisuutta”, Stora Enson Suomen henkilöstöjohtaja Tero Pesu kertoo.

Lisätietoja kesätöistä ja yhtiön kaikki avoimet kesätyöpaikat löytyvät osoitteesta www.storaensolle.fi.

Yhtiö teki viime kesän työntekijöilleen kyselyn. Sen mukaan lähes kaikki aikovat hakea töitä Stora Ensolta myös tänä kesänä. Kyselyn mukaan kehitysmahdollisuudet ja työyhteisön tuki koetaan hyviksi, kiitosta saivat myös työkaverit, vuorotyö, työilmapiiri ja palkkaus.

”Suurin osa kesätyöntekijöistämme antoi meille kiitettävän arvosanan ja oli valmiit suosittelemaan meitä työnantajana. Tämä on meille erittäin tärkeää”, Pesu sanoo.

Yhtiö onkin haluttu kesätyöpaikka. Viime vuonna hakemuksia tuli lähes 12 000.

Kommentit

Ei vielä kommentteja.

Puukauppa Puukauppa