UPM vaihtaa toimitusjohtajaa: Pesonen jättää tehtävän, tilalle italialainen Massimo Reynaudo

Massimo Reynaudo on työskennellyt UPM:ssä vuodesta 2017. Uusi pesti alkaa 1. tammikuuta.

UPM-Kymmene Oyj on nimittänyt italialaisen Massimo Reynaudon yhtiön seuraavaksi toimitusjohtajaksi. Rynaudo aloittaa tehtävässä ensi vuoden alussa.

Nykyinen toimitusjohtaja Jussi Pesonen jatkaa tehtävässä vuoden loppuun ja sen jälkeen neuvonantajana ennen eläköitymistään huhtikuussa 2024.

Vuonna 1969 syntynyt Reynaudo on työskennellyt UPM:ssä vuodesta 2017. Tällä hetkellä hän johtaa UPM Communication Papers -liiketoimintaa. Aikaisemmin hän on toiminut useissa johtotehtävissä muun muassa Kimberly-Clark -yhtiössä.

UPM:n hallituksen puheenjohtaja Henrik Ehrnrooth kehui Reynaudon kansainvälistä taustaa ja näkemystä UPM:n strategiasta.

“Nimitys on minulle suuri kunnia. UPM:llä on hyvä toimintamalli ja erittäin sitoutunut henkilöstö. Jatkamme yhdessä strategian toteuttamista ja luomme fossiilisista raaka-aineista riippumatonta tulevaisuutta”, Reynaudo toteaa tiedotteessa.

Jussi Pesosen lähes 20 vuoden toimitusjohtajakausi UPM:ssä huipentui muun muassa yhdeksän prosentin keskimääräiseen vuotuiseen osakkeen kokonaistuottoon ja uudistuneeseen yrityskulttuuriin. Pesonen sanoo jättävänsä yhtiön kiitollisena.

“Mitä omaan tulevaisuuteeni tulee, jatkan aktiivisena vaikuttajana liike-elämässä noudattaen mottoani, joka on ohjannut toimintaani jo 20 vuotta: Lupaukset lunastetaan tuloksilla”, Pesonen toteaa tiedotteessa.

Kommentit (1)

  1. UPM ei ”vaihda” toimitusjohtajaa, vaan:
    UPM:n toimitusjohtaja vaihtuu

    Pesonen ei ”jätä” tehtäväänsä, vaan:
    Pesonen siirtyy eläkkeelle, Massimo Reynaudo nousee toimitusjohtajaksi

Puukauppa Puukauppa