Vainiola-Yhtiöt osti Uudenmaan Metsäurakoinnin

Uudenmaan Metsäurakoinnin liiketoiminta jatkuu omistajavaihdoksen jälkeen samankaltaisena.

Vainiola-Yhtiöt on ostanut metsäpalveluyritys Uudenmaan Metsäurakoinnin. Kauppa solmittiin viime tiistaina 19. heinäkuuta.

Uudenmaan Metsäurakointi on yksi Suomen suurimmista metsätalouden palveluita tarjoavista yrityksistä. Viime vuonna sen liikevaihto oli noin 3,1 miljoonaa euroa. Toiminta-alueita ovat tähän asti olleet Etelä- ja Keski-Suomi.

”Tavoitteena on kehittää ja laajentaa metsätalouden palveluita kattamaan koko Suomi”, kertoo Vainiola-Yhtiöiden omistaja ja Uudenmaan Metsäurakoinnin uusi toimitusjohtaja Anssi Vainiola.

Uudenmaan Metsäurakoinnin liiketoiminta jatkuu omistajavaihdoksen jälkeen samankaltaisena. Yhtiön perustaja ja entinen toimitusjohtaja Esa Nykänen jatkaa töitä Länsi-Uudenmaan alueen johtajana.

”Olen tehnyt tätä työtä jo toistakymmentä vuotta ja nähnyt metsäalalta lähes kaiken, mitä voi. Kun sopiva hetki tulee, saatan harkita suunnan vaihtoa”, Nykänen sanoo.

Uudenmaan Metsäurakoinnin edellisestä kaupasta ei ole kulunut vielä vuottakaan. Viime elokuussa yhtiö osti Keski-Suomessa toimineen metsäpalveluyritys Metsä-Pirkan.

METSÄLEHTI