Näin luet Metsälehti Digiä

Metsälehden lukeminen älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella on nyt entistä helpompaa. Uusi verkkolehti, Metsälehti Digi, toimii verkkoselaimessa, joten erillisiä ohjelmia tai sovelluksia sen lukemiseen ei tarvita.

Metsälehti Digi sisältää kaikki samat jutut kuin painettu lehtikin. Verkkolehti näyttää erilaiselta kuin painettu lehti, sillä sisällöt on Metsälehti Digissä sovitettu puhelimen tai tietokoneen ruudulle.

Mutta jos jäät kaipaamaan paperilehden ulkoasua, siitä pääsee nauttimaan näköislehden avulla, joka Metsälehti Digistä edelleen löytyy. Sen lukeminen esimerkiksi puhelimella voi kuitenkin olla vaivalloista.

Uusi Metsälehti Digi korvaa sovelluspohjaisen Metsälehti Mobiilin.

Uusi Metsälehti Digi korvaa sovelluksella toimivan vanhan Metsälehti Mobiilin. Sen julkaisu päättyy vuoden vaihteessa.

 

Näin luet verkkolehteä

Metsälehti Digi löytyy Metsälehden verkkosivuilta lehden logon alla olevasta navigaatioriviltä, kohdasta Lehti. Sitä klikkaamalla pääset sivulle, josta voit siirtyä joko uusimpaan lehteen, verkkolehden arkistoon tai näköislehtiin.

Kun klikkaat Lue verkkolehti -painiketta, pääset uusimman lehden sisällysluetteloon. Sisällysluetteloa on jaoteltu lehdestä tuttuihin osastoihin.

Uusimman lehden sisällysluettelo on jaoteltu lehdestä tuttuihin osioihin.

Minkä tahansa jutun otsikkoa klikkaamalla pääset lukemaan kyseistä juttua, jos olet kirjautunut palveluun ja sinulla on lukuoikeus.

Juttu avautuu uuteen näkymään. Täällä pääset siirtymään edelleen lehden muihin juttuihin helposti otsikon vieressä olevia nuolia klikkaamalla.

 

Jutusta toiseen pääsee klikkaamalla otsikon vieressä olevia nuolia.

 

Jos haluat siirtyä takaisin sisällysluetteloon tai katsoa muita numeroita, klikkaa oikeassa yläreunassa olevaa ”hampurilaista”(kolme päällekkäin olevaa vaakaviivaa). Sieltä aukeaa valikko, josta pääset myös takaisin Metsälehti.fi-etusivulle tai tilaamaan lehden.

Lehden arkistosta löytyy julkaistut uudenmalliset verkkolehdet. Koska palvelu on uusi, lehtiä on vain tältä syksyltä. Vanhempia numeroita pääset katsomaan näköislehtiarkistosta. Se ulottuu vuoteen 2012 saakka.

Jos olet Metsälehden kestotilaaja, pääset lukemaan Metsälehti Digiä rekisteröitymällä Metsälehden verkkosivuilla.

Rekisteröidy palveluun

Jos olet Metsälehden kestotilaaja, pääset lukemaan Metsälehti Digiä rekisteröitymällä Metsälehden verkkosivuilla. Sitä varten tarvitset asiakasnumerosi (löytyy Makasiinin osoitekentästä tai laskusta). Aiemmin rekisteröityneille kestotilaajille riittää kirjautuminen vanhoilla tunnuksilla, ja asiakasnumeron lisääminen profiiliin.

Jos et ole kestotilaaja, Metsälehti Digiä pääsee lukemaan kätevästi kuukausimaksulla 11,90 euroa.

Mikäli palveluun rekisteröitymisessä on pulmia tai muita ongelmia ilmenee, Metsälehden tilaajapalvelu auttaa (puh. 09 315 49 840).

Rekisteröityminen Metsälehden sivuille kannattaa muutenkin. Sieltä löytyy paljon sellaista hyödyllistä tietoa, mitä ei painetussa lehdessä ole.